Landgrens fastighetsmäklare i sydvästra Skåne toppar ny ranking

Familjeägda mäklarfirman Landgren har fyra anställda i topp när tjänsten Hittamäklare listar de bästa mäklarna i olika områden.

De här fyra har ett genuint intresse i att hjälpa människor och hör till eliten bland fastighetsmäklare, säger Peter Landgren, vd på Landgren.

Tjänsten Hittamäklare rankade nyligen de bäst säljande och mest rekommenderade fastighetsmäklarna i olika geografiska områden under årets andra kvartal. I Landskrona, Trelleborg, Kävlinge och Eslöv toppas listorna av fastighetsmäklare från familjeägda mäklarfirman Landgren.

– Våra mäklare utför ett hantverk och omhuldar sina kunder på ett unikt sätt. De här fyra som leder Hittamäklares ranking har ett äkta engagemang och vilja till att hjälpa. De får tid på sig med sina objekt och har ett genuint intresse att hjälpa människor både in i och ut ur affärer – men också med att avstå från affärer om de anser att det är det bästa för kunden, säger Landgrens vd, Peter Landgren.

De fyra som toppar Hittamäklares listor för sina respektive områden är Sophie Wennerberg i Landskrona, Louise Nilsson i Trelleborg, Jimmy Karlsson i Eslöv och Lena Sandmark i Kävlinge.

–Jag har jobbat som mäklare i Kävlinge i tio år vilket har gett mig en väldigt stark lokalkännedom. Förutom villor och lägenheter säljer jag gårdar och hyresfastigheter. Intresset för Kävlinge kommun är stort med många intressenter från både Malmö och Lund. Därför känns utnämningen extra rolig. Det är också ett kvitto på att man som fastighetsmäklare på en mindre, familjeägd mäklarfirma som Landgren kan mäta sig med de stora jättarna, säger Lena Sandmark, som tillsammans med Sophie Wennerberg toppar listorna för sina respektive områden för andra kvartalet i rad.

Peter Landgren tror att firmans långsiktighet, korta beslutsvägar och nära relation till sina kunder gör att de uppskattas extra mycket, både av kunderna och som arbetsgivare.

– Vi är en liten aktör och måste ge mer än vad våra kunder förväntar sig. Vi rädda om våra anställda och ger dem stor möjlighet att visa vad de går för, säger Peter Landgren.