Landgren erbjuder trygghet!

Sommaren går mot sitt slut och vi på mäklarfirman Landgren välkomnar hösten med en ny kampanj med temat ”Trygghet” och erbjuder bl.a. exklusiva gåvor från Solstickan Design.

En egenskap som blivit än viktigare för våra bostadssäljare ju mer digitaliserade vi blir, är sättet vi bemöter våra kunder på och den känslan av trygghet de upplever när de träffar våra mäklare. Den mäklare som ansvarar för försäljningen ska kunna lägga ner sin själ och sitt hjärta i att göra det som är bäst för kunden. Idag räcker det inte som mäklare att sälja snabbt och till högst kvadratmeterpris utan man måste också kunna erbjuda trygghet och förtroende genom hela bostadsaffären.

Lika trygg som du är med att låta oss ta hand om försäljningen av din bostad, lika trygg vill vi att du ska kunna känna dig i ditt hem. Landgren arbetar med budskapet ”Trygghet” på tre sätt:

  1. När du säljer med Landgren är du i trygga händer och när du bjuder hem oss för en kostnadsfri värdering får du en exklusiv brandfilt av oss.
  2. Vid slutfört förmedlingsuppdrag får du även en snygg brandsläckare.
  3. Gåvorna från Solstickan Design har vi valt, dels för att symbolisera tryggheten i att sälja med oss, dels för att bidra till säkerheten i din bostad. Genom dessa gåvor stöttar vi då samtidigt stiftelsen Solstickan i deras arbete att hjälpa barn och äldre i samhället

Kampanjen pågår fr.o.m. 13 augusti t.o.m. 20 oktober så långt lagret räcker.

Läs mer på landgren.com/kampanj