Förbered dig på det bästa. Bli säljklar.

När allt måste gå fort är det lätt att det blir fel. Genom att förbereda din försäljning i lugn och ro blir det lättare att slå till när drömbostaden dyker upp. Du undviker hets och hastiga beslut, och får ett rejält försprång på en aktiv bostadsmarknad där budgivningar blivit vardagsmat. Din mäklare guidar dig med säker hand genom alla de förberedelser som står bakom varje framgångsrik bostadsaffär. Kanske har du inte hittat ditt nya boende ännu, kanske har du just börjat leta. Eller vill du helt enkelt veta hur stort intresset för din bostad är innan du bestämt dig.

Lugn. Vi löser det.

5 ANLEDNINGAR ATT BLI SÄLJKLAR

  • Genom att vara Säljklar blir du också köpklar – du skaffar dig ett rejält försprång på bostadsmarknaden.
  • Du kan provsälja din bostad innan du bestämt dig. Då får du en tydlig indikation på hur mycket du kommer att kunna betala för ditt nya boende.
  • När du har en etablerad mäklarkontakt blir det enklare för banken att ge dig ett lånelöfte. Med en tydlig prisindikation i realtid blir det en säkrare affär för både banken och dig.  
  • Du får reda på hur många aktiva spekulanter som just nu söker bostad där du bor.
  • Din mäklare finns alltid tillgänglig för råd och hjälp helt utan kostnad vid ditt nya bostadsköp. En självklarhet för oss, även om du köper bostad via en annan mäklare. 

Boka ett möte så berättar vi mer!
 

Ansvarig

Peter Landgren
Franchisetagare/Reg. fastighetsmäklare
0706-97 42 32

FÖRBERED DIG PÅ DET BÄSTA.
BLI SÄLJKLAR.

När allt måste gå fort är det lätt att det blir fel. Genom att förbereda din försäljning i lugn och ro blir det lättare att slå till när drömbostaden dyker upp. Du undviker hets och hastiga beslut, och får ett rejält försprång på en aktiv bostadsmarknad där budgivningar blivit vardagsmat.

Läge att bli Säljklar? Kontakta oss via formuläret ovan eller på 040-36 36 80.