Om SkandiaMäklarna Landgren

Landgren är ett familjeföretag och ledande fastighetsmäklare som grundades år 2000. Landgren förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar, och kommersiella fastigheter i sydvästra Skåne. Omsättningen har under de tre senaste åren ökat från ca 30 till 60 miljoner kronor i omsättning sedan 2013. Tillväxtbolaget Landgren är den nya generationens fastighetsmäklare med det genuina intresset av att hjälpa människor. Genom att tänka nytt och utmana driver vi utvecklingen framåt och kvalitetssäkrar vår tids bostadsaffärer. Från och med den den 12 juni 2018 storsatsade SkandiaMäklarna och Landgren genom att gå samman och lägger därmed grunden för en gemensam tillväxtresa i Skåne. Landgren blir genom affären SkandiaMäklarnas största franchisetagare med tio distrikt i sydvästra Skåne. SkandiaMäklarnas expansionsstrategi att växa genom strategiska franchiseavtal med starka lokala spelare, ritar i ett slag om fastighetsmäklarkartan i Skåne, när Landgren flaggar om och blir SkandiaMäklarna Landgren.

Vår Vision

Genom att ständigt utmana och ifrågasätta vedertagna branschförhållanden utvecklas vi till en ledande kvalitetsmäklare och blir det självklara valet för både säljare och köpare av såväl bostäder som kommersiella fastigheter. 

Vårt erbjudande 

Vi erbjuder trygghet och kunskap i allt vi gör och adderar större engagemang, högre kvalitet och mer energi än våra kollegor i branschen. 

Vårt arbete genomsyras av:

Nyfikenhet och stolthet 

Vi är nyfikna på det mänskliga mötet och nya affärer. Vi motiveras av att tänka i nya banor och är stolta och tar ansvar, inte bara i relation till våra kunder utan även i bolaget och i det samhälle vi lever i. 

Kunskap och Kvalitet 

Ända sedan starten har vi låtit våra kunder åka 1:a klass. Det både förpliktigar och inspirerar oss att alltid ligga i framkant. En bostadsaffär handlar om så mycket mer än bara väggar, tak och pengar. 

Ärlighet och Respekt 

Anseende är något vi förtjänar av nöjda, återkommande kunder. Vi är pålitliga, lyssnar aktivt och visar alltid respekt mot varandra och vår omgivning. Det gör oss klokare och det är så vi utvecklas.