Vill du bli en del av ett av våra framgångsrika mäklarkontor?

Vi välkomnar alltid de största talangerna

Ställ dig frågorna; -Har du modet att utmana vedertagna branschförhållanden? -Klarar du att ständigt vara utsatt för tuff konkurrens? -Gillar du att arbeta med smarta digitala verktyg och mot tydliga mål? -Har du ett varmt hjärta och en kylig skalle?

Då kanske du är just den vi söker. Vi på Landgren letar nya säljfokuserade mäklare till våra 12 kontor i Skåne. Vi erbjuder dig trygghet, lagspel och stor kunskap i allt vi gör och hos oss är utvecklingsmöjligheterna många och flexibiliteten självklar. Tekniska hjälpmedel, smarta innovationer och tunga argument är vår bästa "ammunition".  Landgren är entreprenörsstyrt och har en platt effektiv organisation. Det innebär att vi har möjlighet att fatta snabba beslut och du har större möjlighet att påverka. Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill ta ett steg vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen med möjlighet att träna - träning ger färdighet. Engagemang, professionalism, områdeskännedom och kundbemötande är nyckelord för dig i din roll som mäklare hos oss. För dig är det, precis som för oss, oerhört viktigt med samhällsansvar och jämlikhet.

Som mäklare hos oss erbjuds du:

  • En grundlig säljutbildning och en mentor
  • Kontinuerlig hjälp av våra serviceinriktade mäklarassistenter, försäljningschef och mäklarsupport
  • Struktur och tydlig målsättning samt en fördelaktig provisions- och bonusmodell 
  • Löpande resultat- och utvecklingssamtal, säljstöd och måluppföljning
  • Sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
  • Förmånliga lånevillkor och banktjänster
  • Möjligheter att marknadsföra dig själv som fastighetsmäklare och bygga ditt personliga varumärke
  • Möjlighet till partnerskap eller franchise

Känner du att detta är något för dig? Tveka inte att höra av dig med din ansökan! Kontakta Terje Wallenius (säljchef) på terje@landgren.com, 070-45 46 777 eller Ines Landgren (HR-ansvarig) på ines@landgren.com, 0706-67 19 29.


Alla hjälps åt att stötta och guida nya mäklare på Landgren. Jag blir stolt när jag hör hur banker, besiktningsmän och inte minst köpare och säljare berömmer mina nya kollegor för deras bemötande, kunnande och professionalism.

Ola Marklund 
Reg. fastighetsmäklare/Kvalitetsansvarig och partner