Landgren i samhället – vi sponsrar Skåne

Redan när vi startade mäklarbyrån Landgren började vi samarbeta med dem som bidrog till det goda i samhället. Bland annat knöt vi band med Bunkeflo IF som ägde Bunkeflo-projektet, ett projekt som byggde på att barn skulle ha en timmes schemalagd rörelse i skolan varje dagen. Detta hade ett forskarteam på UMAS bevisat vara bra mot benskörhet, Diabetes 2 och fetma. 

Lång lista av aktörer

Listan har blivit lång på de aktörer som vi på Landgren sponsrat genom åren. De Hemlösas förening, Hungerprojektet och LIONS är bara några exempel på de goda krafter som vi valt att stödja ekonomiskt. Idrottsföreningar såsom Malbas, Kävlinge HK, GIF Nike och Malmö Redhawks är andra stora och små exempel.

10 000 bostadsdrömmare. En mäklarbyrå. Landgren är stolt sponsor av Big Slap, södra Sveriges största housefestival.

Stolt sponsor av Big Slap

2016 slöt Landgren exklusivt och flerårigt avtal med Öresundsgruppen och Big Slap. Vi ser Big Slap som en musikfest för alla, en mötesplats för ung och gammal, boende i Eslöv, Trelleborg likväl som i Malmö och Lund. Tillsammans med en spännande och kul samarbetspartner vill vi kunna erbjuda inträde till dem som, av ekonomiska eller andra skäl, inte har haft möjlighet att gå på Big Slap tidigare. Det är ett långsiktigt samarbete som skapar glädje och engagemang både internt och externt.

Fråga oss hur vi bidrar

Vårt långsiktiga sponsorarbete har varit en tilldragande faktor för människor, kunder, samarbetspartners och inte minst anställda som uppskattar hög moral och etik – människor med ett stort hjärta. Fråga gärna din mäklare på Landgren hur vi bidrar just på din ort.