Varför Landgren vid köp och sälj av nyproduktion?

Landgrens mäklare har stor erfarenhet av att sälja nyproducerade bostäder. Vi kan ge dig råd och tips som hjälper dig hela vägen från att bedöma ritning och planlösning till själva bostadsköpet. Du får dessutom hjälp av mäklare som kan sina gator. Med över 15 år som verksamma mäklare i Skåne har vi koll på allt det där som är viktigt att veta för familjen, pendlaren och livsnjutaren. Tack vare vårt fokus på att vara bäst på vår lokala marknad är vi idag en av Sydsveriges mest anlitade mäklare. Den kunskap och den rutin samt det kontaktnät som detta gett oss säkerställer att du får professionell och kunnig hjälp oavsett om du är ute efter att sälja eller köpa en nyproducerad bostad. 

Vi kan ge dig råd och tips som hjälper dig hela vägen från att bedöma ritning och planlösning till själva bostadsköpet.

Mäklare med fokus på Skåne

Vi har lokalkontor i alla delar av Malmö samt i Höllviken, Trelleborg, Kävlinge, Landskrona, Lund, Lomma, Bara och Eslöv. Mäklarna på respektive kontor vet vad som händer i sitt område. De har kunskap om vem som bygger nya bostäder, vilka bostadstrenderna är, viken målgrupp som är rätt, vilken service som finns och mycket mer. Lokala mäklare har styrkan i att de känner sitt område och människorna som bor där. Något som potentiella köpare och säljare kan dra stor nytta av. 

Det är tack vare våra kunniga mäklare och vår lokala expertis som vi till exempel sålt flest villor i Malmö kommun under åren. Genom hårt arbete har vi många affärer bakom oss och får dagligen goda rekommendationer. Ryktet är också det vi lever på – när du anlitar oss kan du ha höga förväntningar som vi gör allt för att överträffa. 

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Ansvarig: 
Peter Landgren
VD/Reg. fastighetsmäklare
0706-97 42 32