Pågående

Hsb Brf Brisen - Landskrona

Ett genuint bostadsområde i Borstahusen.

I denna kulturbygd med hav, strand och fritid inpå knuten, har HSB Landskrona uppfört tre flerbostadshus samt fem radhus längst med Eriktorpsvägen. Fastigheterna och området är ritat och formgivet av prisbelönta JAIS-arkitekter och erbjuder vackra fastigheter, generösa allmänna ytor med detaljer som inspirerats av den äldre bebyggelsen. Det finns ett garage under mark och parkeringsplatser på ”gården” som täcker fastighetens behov. Från HSB Brf Brisen är det gångavstånd till två White Guide restauranger. Den ena ligger i anslutning till den vackra småbåtshamnen och den andra ligger magiskt inbäddad i grönskan på Landskrona golfklubb som med sina 36 hål och utsikt över Öresund och Ven är en av Sveriges vackraste.

En modern strandnära stadsdel inspirerad av det gamla fiskeläget

Nära havet och till ljudet av vågor som rullar upp på stranden förbereder vi oss för säljstart av HSB Brf Brisen. Ett av Sveriges mest intressanta bostadsområden är byggt norr om det anrika fiskeläget Borstahusen där småbåtshamnen, badbryggan, golfbanorna och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald ger en underbar känsla. Här finns även närheten till Landskronas centrum med kultur och shopping, här finns skolor och enkel kommunikation till hela regionen.

Radhus 1-5 (120-150 m2) (Etapp 1) 

HSB Brf Brisen erbjuder 5 vackra radhus på området för punkthusen utmed Eriktorpsvägen, som med form och material tillvaratar känslan av Borstahusens äldre bebyggelse. Här finns påkostade generösa ytor med tillhörande parkering och trädgård. Husen erbjuder balkong i tre av husen eller takterrass i anslutning till två av radhusens exklusiva sovrum på tredje våningen.

Radhus 6-16 (108-128 m2) (Etapp 2)

HSB Brf Brisen erbjuder dessutom 10 stycken pietetsfulla 1,5-plans radhus som i både material och stil harmoniserar med det traditionella. Tomten för Radhus 6-16 ligger på en egen tomt bredvid en vacker gröning som i sin förlängning på andra sidan Eriktorpsvägen löper hela vägen ner till havet.

Punkthusen – 2-5 rok (64-105 m2) (Etapp 1)

Dessa tre fastigheter rymmer 38 lägenheter där alla bostäderna är ljusa, välplanerade och erbjuder ett problemfritt boende utan vare sig gräsklippning eller underhållsarbete. I punkthusen kan du välja en mysig 4:a med generös balkong.

Till projektets hemsida

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Fast pris: fr. 3 266 900 - 5 724 565 kr
Typ: Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform: Bostadsrätter 
Boarea: fr. 88 kvm - 153 kvm
Antal rum: fr. 3-6

Projektets hemsida

Mäklare

Malin Strid
0708-96 22 96