Slutsålt

HamnOasen - Havsnära boende i Landskrona

Läge för livsnjutare i Landskrona - Slutsålt!


  • 109 kvm, 3 095 000 kr, avgift 5 394 kr/mån

Få städer har så vacker bebyggelse som Landskrona. Läget är dessutom det bästa tänkbara och då pratar vi både om stadens läge och projekt HamnOasens belägenhet. Förbindelserna med hela Öresundsregionen är väl utbyggda och för pendlaren tar du dig snabbt och lätt med tåg till Malmö, Köpenhamn, men även åt andra hållet till Helsingborg.

Bostäderna ligger intill ett glittrande Öresund och den 600 år gamla stadens vackra bebyggelse där hus och torg samsas med charmiga gränder och grönskande områden. Mitt i den gamla bebyggelsen hittar man även modern arkitektur, så som Landskronas konsthall och nu kommer snart ytterligare modern bebyggelse att pryda Landskronas centrala delar i och med HamnOasens 26 bostäder.

Här har du gångavstånd till allt. Och oasen med sin grönska och den egna poolen på innergården – den kan du kalla ditt hem! Kvarteret kan beskrivas som en storslagen småskalighet med blandad bebyggelse som smälter väl in i omkringliggande miljö. Trivseln maximeras invändigt som utvändigt så att känslan av det egna hemmet sträcker sig även utanför bostaden. Landskrona är en kolonistad och odlartraditionen förvaltas och förädlas med förutsättningar för grönskande kreativitet på innergården och på den gemensamma takterrassen.

HamnOasen är ett unikt kvarter med 10 bostäder i parhus och ett flerfamiljshus med 16 lägenheter som ligger runt en gemensam gård med tillhörande pool. Bostäderna är ljusa och fokus ligger på att ta tillvara på utsikterna på bästa sätt. Materialval och lösningar är högkvalitativa och hållbara på sikt.

Parhusen har både takterrass och uteplatser och som boende har du alltid sol i någon av utemiljöerna. Näst intill samtliga lägenheter har balkonger och alla lägenheter har en egen liten kolonistuga på taket där det också finns odlingsmöjligheter. Parhus i tre plan eller lägenhet på våningsplan 1-5. Här finns olika hem att välja bland – var och ett med sin speciella charm och kvalitéer! 

Inflyttning är planerad till hösten 2017. 

Hitta uppdaterat material och läs mer om HamnOasen här

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Intresseanmälan

Här kan du ta del av Landgrens Dataskyddspolicy

Bofakta

Pris: 1 545 000 - 3 945 000 SEK
Avgift: 3 050 - 6 470 SEK
Typ: 10 parhus 4-8 r.o.k. 110-136 kvm samt 15 lägenheter 2-5 r.o.k. 50-108 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätter 
Boarea: 50-108 kvm i lägenhet och 110-136 kvm i parhus

Mäklare

Malin Strid
0708-96 22 96
Lena Sandmark
0707-19 66 88