Hamnallén Lomma Hamn

Ett lummigt kvarter mitt i hamnlivet - SLUTSÅLT!

Stadsdelen Lomma Hamn präglas av vatten, smala gränder och den friska luften. I kvarteret Hamnallén bor du i ett hem omgiven av trivsamma småhuskvarter med hemtrevlig bykänsla. Här får du en lägenhet vid havet samtidigt som du har nära till både torghandel, mataffär och bibliotek.

Lomma Hamn är härligt levande med både yrkesfiske, fiskförsäljning, varv och charmig småbåtshamn. Fiskebåtarna går ut tidigt på morgonen och kommer in under förmiddagen med dagens fångst – året om. Yrkesfiskare blandas med fritidsseglare, soldyrkare med fiskköpare och det finns möjlighet till både strandliv och hamnliv, full aktivitet och avkopplande vila.

I Hamnallén bor du i ett skyddat läge nära ån. Närheten till havet och den salta luften lockar till djupa andetag och från din stora balkong mot den grönskande innergården hörs det svaga ljudet från båtlivet i hamnen. På andra sidan bron kan du köpa grönsaker eller äta på uteserveringen på Hamntorget.

I Lomma har naturen och omgivningen mycket att erbjuda den aktiva familjen. En cykelutflykt till unika Alnarpsparken– med landets näst största samling arter och varianter av träd och buskar – kan bli ett återkommande vårtecken. Lommabuktens Seglarklubb håller i tamparna nere i hamnen och i Gif Nikes regi spelas fotboll och innebandy. Här finns också både Friskis & Svettis och Gymnastikföreningen Örnarna.

Närområdet

I Lomma hittar du det mesta du behöver i din vardag – mataffärer, apotek, post, banker, systembolag – allt på gångavstånd från Å-kvarteren i Lomma Hamn. Avstånden är korta i Skåne och du tar dig snabbt med bil eller buss till Öresundsregionens större städer och deras rika utbud av både kultur och aktiviteter. Du har åtta kilometer till Malmö och en mil till Lund. Till båda städerna tar du dig med bil på en kvart. Vill du hellre ta bussen är du framme på ungefär 20 minuter.

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Fast pris: 1 750 000 - 4 595 000 SEK
Avgift: 3 382 - 5 242 SEK
Typ: Lägenheter
Upplåtelseform: Bostadsrätter 
Boarea: 59,5 - 94,5 kvm
Antal rum: 2 - 4

Mäklare

Marcus Persson
0700-91 66 99
Eva Hagenborn
0705-16 44 00