Framgångsrik försäljning av nyproduktion – både hus och bostadsrätter

Behöver du en fastighetsmäklare i Skåne som verkligen vet hur man hanterar effektiv försäljning av nyproduktion – både hus och bostadsrätter – är Landgren rätt val. Vårt fokusområde sträcker sig över 25 orter i Skåne, med lokalkontor i alla delar av Malmö samt i Höllviken, Trelleborg, Kävlinge, Lund, Landskrona, Lomma, Bara och Eslöv. 

Att sälja nyproducerade hus och bostadsrätter är en nisch för sig. Det går inte att jämföra att sälja en splitter ny lägenhet eller ett nytt hus med att sälja ett hem som redan fått sin påtagliga själ. Men genom att sälja nyproduktion med oss på Landgren får du tillgång till nätverk, experthjälp och duktiga fastighetsmäklare som garanterar en framgångsrik försäljning.

Du får tillgång till nätverk, experthjälp och duktiga fastighetsmäklare som garanterar en framgångsrik försäljning.

Företagsmäklare med ett anpassat säljkoncept för nyproduktion

Du som uppdragsgivare väljer själv hur mycket av vår kompetens du vill utnyttja. Vi erbjuder ett upplägg som är anpassat för varje typ av nybyggnadsprojekt och som fungerar oavsett när vi kommer in i processen. Du är garanterad hjälp på specialistnivå vare sig om du vill att vi ska vara med redan vid ritbordet, vid prissättning eller så sent som vid den skarpa försäljningen. 

Du får ta del av ett oslagbart team där var och en bidrar inom sitt expertområde. Erfarna mäklare i kombination med en nyproduktionsansvarig som coachar och styr har visat sig vara ett vinnande koncept. Erfarenhet, struktur, framförhållning och ett säljdriv är några av de faktorer som driver ditt projekt friktionsfritt framåt till önskat mål.

Handplockad nyproduktionsansvarig

En nyproduktionsansvarig innebär att du har en person som lär känna dina behov, som kan ditt företags processer och som vet hur ni vill förvalta era kunder och ert varumärke. På så sätt får du som uppdragsgivare både en unik kvalitetssäkring och avsevärd tidsbesparing. En annan stor fördel med egen nyproduktionsansvarig är att vi tar ett övergripande ansvar för era projekt, oavsett var de finns. Om en köpare till exempel är intresserad av en bostad men inte hittar exakt vad han eller hon söker i det första projektet, kan vi snabbt se om något annat av bostadsprojekten skulle passa bättre.

Trygghet, kundvård och marknadsanalyser 

Vi erbjuder all trygghet som en mäklartjänst ska ge både säljare och köpare hela vägen fram till tillträdet och utöver detta även marknadsanalyser, produktanpassning och felsökning vid trög försäljning. 

Givetvis erbjuder vi även självklara faktorer som lokalkännedom och kundvård. Vi jobbar också med stort fokus på presale, där vi med hjälp av bland annat vårt kundregister etablerar kontakt med så många presumtiva köpare som möjligt innan säljstart.

Våra fastighetsmäklare arbetar både inom successionsförsäljning och som ansvariga för ett till två nybyggnationsprojekt. En daglig kontakt med andrahandsmarknaden ger full inblick i priser och efterfrågan – något som uppskattas av alla våra köpare inom nyproduktion. Då vi även har kunskap om försäljning av succession har vi också möjlighet att följa våra kunder i såväl köp– som säljprocessen vilket ger kunderna den trygghet som så ofta efterfrågas. Med en nyproduktionsansvarig samt mäklarassistenter i ryggen kan våra serviceinriktade mäklare dessutom fokusera på det viktigaste – att du får en hundraprocentigt lyckad försäljning.

Våra starkaste kort – marknadens bästa fastighetsmäklare

Landgren rekryterar de bästa fastighetsmäklarna på marknaden och de mest talangfulla nya mäklarna från fastighetsmäklarprogrammet på högskolan. 

Att köpa och sälja bostad handlar mycket om känslor. Därför anställer vi enbart mäklare som inte bara har ett gediget branschkunnande, utan som även har en genuin respekt och förståelse för människor. Det gör att vi aldrig driver igenom affärer utan att båda parter är med på noterna. Full insyn, kontroll och trygghet hela vägen.

Våra fastighetsmäklare visar ett hundraprocentigt engagemang och hyser äkta känslor för att göra bra bostadsaffärer. 

Nätverk och samarbetspartners

Landgren har förmodligen mäklarbranschens starkaste och största nätverk av strategiska partners.

Vår närvaro, vårt engagemang i de skånska kommunerna och det skånska näringslivet är bland det viktigaste vi har och troligen det som gett oss flest rekommendationer genom åren. 

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Ansvarig: 
Peter Landgren
Franchisetagare/Reg. fastighetsmäklare
0706-97 42 32