Falsterbo Strand

Slutsålt!

Bostäder mitt på den kritvita sandstranden i Falsterbo

Platsens unika läge i direkt anslutning till stranden har varit arkitektens främsta inspiration för utformningen av Brf Sjögatans fantastiska bostäder. Utsikt såväl mot hav som omkringliggande natur är något som eftersträvats. Stor vikt har dessutom lagts på att skapa en arkitektur som blir ett med miljön runt omkring. 21 unika bostäder fördelat på sex huskroppar bildar ett kvarter där varje hem skapar stor integritet till de boende. Arkitekterna har här eftersträvat och uppnått villaboendets kvaliteter i flerbostadshusets form.

Bostäderna är spatiösa och väldisponerade. Här samsas läckra etagelägenheter och strandvillor med egen ingång. Samtliga hem har utemiljöer i form av en eller flera balkonger och/eller uteplatser. De ljusa trägolven och de stora fönsterpartierna flörtar med sandstranden precis utanför det egna hemmet. Alla material utvändigt som invändigt är noggrant utvalda och påkostade.

Falsterbo Strand är en nyproduktion som drar många nyfikna blickar till sig. Nyfiken? Beställ gärna en katalog om projektet, maila till hollviken@landgren.com.

Vid frågor kring Falsterbo Strand vänligen kontakta oss på 040-45 63 00.

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.
Dokument & Länkar

Just nu finns här ingen information.

Här kan du ta del av Landgrens Dataskyddspolicy

Bofakta

Typ: Bostadsrätter, 21 st
Boarea: 70-200 kvm
Inflyttning: Våren 2017
Slutsålt!
 

Mäklare

Ola Marklund
0739-87 70 06
Wiveka Samuelsson
0720-76 65 37