En skönare vardag på Citadellskajen

Upptäck ett nytt kajläge mitt i Malmö. Här bygger Skanska moderna, stilrena lägenheter med en fantastisk utsikt mot Malmöhus Slott. Citadellskajen blir ett elegant kvarter som passar dig som vill njuta i ett bekymmersfritt hem nära nöjen och kommunikationer. Låt kajpromenaden bli en del av din vardag.

En viktig del av framtidens Malmö
Citadellskajen blir en viktig del av de nya satsningarna på Universitetsholmen. Närheten till city, kommunikationer och nöjen vid Malmö Live gör detta till ett läge utöver det vanliga. Dessutom är våra hem anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lägre kostnader för uppvärmning och du kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

Enkelt att leva Svanenmärkt på Citadellskajen
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in på Citadellskajen kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Läs mer om projektet här.

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Typ: Lägenheter
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Boarea: 33 - 140 kvm
Antal rum: 1 - 4
Adress: Citadellsvägen

Projektets hemsida

Mäklare

Nicklas Björklund
0707-46 31 67
Sanja Djordjevic
0732-00 98 90