Brf Tenoren vid Malmö Live

Vardagar med extra allt - SLUTSÅLT

Från Brf Tenoren är det bara någon minuts promenad till Kungsparken i Väster och Citytunnelnedgången vid Anna Lindhs plats i öster. Läget gör det enkelt att pendla till Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Med tåget tar det cirka tjugo minuter till Köpenhamns flygplats.

Det är svårt att tänka sig en bättre plats att bo på. I kvarteren runt omkring ligger Malmö Högskola och många kreativa verksamheter flyttar in. De senaste åren har fler bra krogar och caféer öppnat runt omkring kajerna nere vid vattnet.

Kanske börjar du morgonen med en tur till fiskehoddorna eller en lång promenad genom parkerna ut mot Limhamnsfältet. Vill du se en utställning ligger Malmö Muséer och Gamla västers gallerier och konsthantverksbutiker på andra sidan kanalen. En solig eftermiddag kan lätt spenderas i skuggan på Slottsträdgårdens café och på någon av uteserveringarna i närheten. Och när du vill ha saltstänk i håret cyklar du till Ribersborg och Djuphavsbadet på mindre än tio minuter.

En lugn oas mitt i händelsernas centrum. Det kan nästan låta lite för bra för att vara sant men för Brf Sopranen stämmer det in precis. Du känner stadens puls samtidigt som du har både Kungsparken och hamnen på bekvämt gångavstånd. Även innerstan med alla butiker och restauranger finns bara ett stenkast från Sopranen.

Flytta in i ett kvarter fullt av liv

Malmö Live är på en och samma gång ett konserthus, en kongressanläggning och ett hotell. Det blir också en öppen mötesplats för hela Malmö. Bor du i närheten fungerar huset som en trevlig granne som bjuder på evenemang, god mat och milsvid utsikt från skybaren. Här finns rum för utställningar, föreställningar, caféer, restauranger
och ytor för spontana möten och föreläsningar. Den största konsertlokalen rymmer 1 600 åhörare. På mindre scener i och utanför byggnaden kommer du att kunna lyssna på allt från klassisk musik till jazz och pop.

Bakom Malmö Live står arkitektbyrån schmidt/hammer/lassen. De tre huskropparna har ett gemensamt entréplan som bildar ett rum i staden där gränserna mellan ute och inne suddas ut. Längs med kanalen finns ett skönt promenadstråk och ett inbjudande trädäck där solen glittrar i vattnet. Gräskullar och nya planeringar ger området en grön karaktär. Över kanalen byggs en ny bro som förbinder Malmö Live direkt med city.

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Fast pris: 895 000 - 8 200 000 SEK
Typ: Bostadsrätter, 72 st
Boarea: 31-128 kvm
Antal rum: 1-5