Brf Strandbyn 3 -Trelleborg

Vi har fått möjligheten att sälja Mjöbäcksvillans spännande nyproduktionsprojekt Brf Strandbyns tredje etapp vid Dalabadet i utkanten av Trelleborg. Ett nytänkande projekt där grönytor, familjeliv och ett skönt boende sammanförs i ett område med bykänsla. Strax söder om området finns Trelleborgs mest besökta badplats, sydväst om området finns ridanläggning och för den båtintresserade finns flera småbåtshamnar i närheten. Området är sammanlänkat med gång- och cykelnätverk och busshållplats finns i närområdet. Härifrån är det lätt att pendla till Malmö, Köpenhamn, Ystad eller Lund med regelbunden busstrafik. Med bil når du Malmö på bara några minuter samtidigt som du bor med närheten till havet.

Efter succén med etapp 1 & 2 släpper nu Mjöbäcksvillan ytterligare 16 enheter i Brf Strandbyn 3 med enplansvillor och parhus. Av de totala antalet om 16 enheter byggs 14 villor och ett parhus med två enheter. 

Parhusen mäter 88 praktiska kvm med modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två generösa sovrum med klädkammare, badrum och gästwc samt separat tvättstuga. Tomten är färdigställd och uteplatsen i härligt solläge nås från vardagsrum/kök. Uppfarten erbjuder plats för två bilar varav en i carport. Bostaden erbjuder två förråd, ett på framsidan och ett på baksidan. Färdigställd trädgård ingår och öppen spis är ett möjligt tillval. OBS! Dessa enheter är redan sålda!

Villorna mäter 110 välplanerade kvm där mycket fokus ligger på de sociala ytorna. Här erbjuds generösa sällskapsutrymmen med öppen anslutning till köket där härligt stora, glasade partier som sträcker sig från golv till tak suddar ut gränsen mellan miljön inomhus och utomhus. Direkt anslutning till uteplats i solläge både från kök och vardagsrum, tre bra sovrum med gott om förvaring, förråd samt uppfart för minst två bilar varav en i carport är några av de många fördelar som erbjuds i Mjöbäcksvillans kommande bostadsprojekt. Även här ingår färdigställd trädgård och öppen spis är ett möjligt tillval.

Här finns allt man kan önska sig! Välkomna till Brf Strandbyn 3!

Till projektets hemsida

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Boarea: 88 m2
Antal rum: 3 rum och kök
Pris: 1 695 000 kr
Avgift: c:a 4 217 kr/mån

Hus 1-plan, 14 st

Upplåtelseform: Bostadsrätter
Boarea: 110 + 6,8 m2
Antal rum: 4 rum och kök
Pris: från 1 945 000 kr
Avgift: c:a 5271 kr/mån

Till projektets hemsida