Slutsålt

Brf Gamla skolan – nya kvalitetslägenheter i hjärtat av Kävlinge

Det lilla kvarteret med stor hemkänsla

Mitt i Kävlinge bygger vi nu en ”by i byn” där du får chansen att förvärva en modern och stilig bostadsrätt med uteplats eller balkong. Lägenheterna är grupperade i mysiga längor med skånsk tegelfasad och skön hemkänsla. Två av husen är försedda med hiss så att du kan bo kvar även när du inte längre har spring i benen. Den gemensamma gården inreds för umgänge och gemenskap med lusthus, boulebana, utekök och grillplats.

Ett läge att älska

Området ligger i kvarteret Gamla skolan med bästa tänkbara läge i centrala Kävlinge.

Härifrån är det lika nära till Kävlingeåns vackra promenadstråk som till centrum och tågstationen som snabbt för dig vidare till Lund, Malmö, Landskrona och Köpenhamn.

Gedigen och komfortabel inredning

Lägenheterna är på två, tre eller fyra rum och erbjuder allt du behöver för ett komfortabelt och bekymmersfritt liv. Du njuter av en hög inredningsstandard som bland annat bjuder på vacker ekparkett i alla bostadsrum och ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Alla lägenheter har fiberanslutning. 
Vi inreder med gedigna material och kvalitetsprodukter. Med våra omfattande tillval kan du dessutom gestalta ditt boende efter dina egna önskemål.

Från Kävlinge till Kastrup på en timme

Redan under medeltiden hade platsen ett utmärkt läge vid färdleden mellan Lund och Landskrona, då i form av ett vadställe över Kävlingeån. Idag är Kävlinge orten med närhet till alla större städer i Skåne samt till den danska metropolen. Täta tågförbindelser gör att du kan gå på opera i Malmö och ändå vara hemma igen på kvällen. Utbudet i gamla vackra Lund når du på några få minuter. För sköna semestrar och härliga weekendresor finns Kastrup flygplats bara en timme bort.

Hitta allt du behöver omkring dig

Men du behöver inte resa från Kävlinge för att få dina vardagsönskemål tillgodosedda. Här finns förskola och grundskolor, bibliotek och vårdcentral, idrottshall och motionsslingor samt en rad mysiga butiker och caféer. Kävlingeån slingrar sig på gångavstånd från din bostad. Öster om orten hittar du Kävlinge golfklubb som lockar med en välskött parkbana med små bäckar, stenbroar och fina greener.

Läs mer om projektet

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Pris: fr. 1 695 000 SEK
Typ: Lägenhet
Upplåtelseform: Bostadsrätter 
Boarea: 60-77 kvm
Antal rum: 2-4
Projektets hemsida

Mäklare

Irja Forsberg Holst
0704-44 72 18
Lena Sandmark
0707-19 66 88