Brf Focken - Limhamns Sjöstad

Här kan du bo i ett hem utöver det vanliga - Endast en lägenhet kvar!

Limhamns Sjöstad är platsen för dig som vet hur man tar vara på det bästa här i livet. Och i Brf Focken – bestående av fyra flervåningshus med spännande arkitektur.

Husen och hemmen i Brf Focken är specialritade för just Limhamns Sjöstad med bland annat stora balkonger och terrasser för lediga dagar och trevliga kvällar tillsammans med vänner och familj. Husen har ett modernt och karaktärsfullt utseende med fasader i mörkt tegel som det glittrande vattnet speglar sig i. Stora fönsterpartier och glasade balkongräcken ger varje hem ett underbart ljusinsläpp, för att inte tala om en härlig utsikt.

Interiört

Innanför väggarna döljer sig lägenheter med påkostade material och vitvaror. Vitmålade väggar och ljusa askgolv bidrar till den skandinaviskt lugna känslan och utgör en perfekt grund för din personliga inredning. I Brf Focken är även de allra minsta lägenheterna planerade för umgänge och middagar, vilket du kommer att märka i köket. Balkongen blir sedan en härlig förlängning av hemmet och du som väljer en av lägenheterna högst upp, kan njuta av en slående utsikt från två rymliga terrasser.

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.

Just nu finns här ingen information.

Bofakta

Pris: 1 895 000 - 3 195 000 SEK
Typ: Bostadsrätter, 6 st
Boarea: 59-111 kvm
Antal rum: 2-4
Visning:
Enligt överenskommelse. Kontakta säljande mäklare för mer information.

Mäklare

Therese Lagerfelt
0728-53 99 90