Landgrenklubben

I Landgrenklubben hittar du våra duktiga samarbetsföretag, samtliga kvalitetssäkrade av oss. De håller vad de lovar. Och det bästa av allt, du får som medlem i Landgrenklubben förmånliga erbjudanden på det mesta man kan behöva i samband med flytt och nytt boende. Medlem blir du automatiskt när du köper eller säljer din bostad med Landgren. 
 

Så här fungerar medlemskapet

Det är mycket enkelt. Du hittar alla aktuella samarbetspartners och erbjudanden på vår hemsida. Visa bara upp ditt medlemskort på plats när du vill nyttja något av alla de fina möjligheter som presenteras här!

Bilar och transport

Mercedes

Hur vill du arbeta i framtiden? Var vill du bo? Hur vill du resa och ha det undervägen? I vår värld handlar det inte bara om att flytta dig från A till B. Vi vill utmana din uppfattning om vad en bil är, och skapa nya möjligheter för vad den kan vara. Förändringar kan vara stora. Eller mindre. Som att välja bostad eller varför inte en ny bil.
 
Kom in och provkör den nya generationens Mercedes-Benz. 
Och säg farväl till status quo. 
 
Som kund till Landgren vill vi exklusivt bjuda in dig till Mercedes-VIP-event.
Skicka dina uppgifter till: info-malmoe@daimler.com för att anmäla dig.
 
Varmt välkommen till Mercedes-Benz Malmö!

mercedes-benz-malmo.se

El & Energi

Solkraft

Vill du också sänka dina elkostnader och höja värdet på din bostad? Solkraft Sverige erbjuder nyckelfärdiga solenergianläggningar med totalentreprenad och hjälper dig hela vägen från rådgivning till driftsättning. Vi ställer mycket höga krav på våra montörer/installatörer och arbetar bara med paneler och komponenter i det absoluta premiumskiktet.  Därför kan vi också erbjuda dig marknadsledande garantier på såväl installation som anläggning. Vårt främsta mål är solklart – nöjda kunder före, under och långt, långt efter färdigställd installation. Det ska vara enkelt att skaffa solceller och du ska känna dig trygg med din leverantör och din anläggning. Välkommen till Solkraft Sverige!

Erbjudande!

Som medlem i Landgrenklubben får du 5 % på ordinarie pris mot uppvisande av ditt medlemskort. Besök solkraftsverige.se<http://solkraftsverige.se/> och boka en kostnadsfri konsultation via kontaktformuläret. Skriv Landgrenklubben i meddelandefältet så återkommer vi till dig inom kort.

www.solkraftsverige.se

Flytt

Viking Flytt

Låt Viking Flytt hjälpa er när ni bestämt er för att byta till nya lokaler. Vi tar hand om ert bohag precis som om det vore vårt eget. Vi finns i Malmö och oavsett om det gäller en liten etta eller ett större företag, engagerar vi oss lika mycket. Alla kunder är lika viktiga för oss. Vi utför allt från packning, flyttning, städ eller magasinering, inga problem för oss på Viking Flytt, vi tar hand om allt om ni vill. Vi är fullt försäkrade via Trygg-Hansa.

Erbjudande!

Alla medlemmar i Landgrenklubben erbjuds 10%.

www.vikingflytt.se

Solskydd

Solflex

Sol och värme så som du vill ha det. I en behagligt inredd hemmiljö samspelar ljus och värme på ett sätt som skapar den balans just du vill ha. För att skapa denna upplevelse erbjuder vi dig den kunskap och erfarenhet vi byggt upp under 35 år. Vi arbetar med funktionella lösningar i och runt dina fönster. Vi utgår ifrån högkvalitativa produkter och presenterar förslag som ger dig en lösning som både passar din smak och de förutsättningar som finns i din bostad. Välkommen till oss på Solflex!

www.solflex.se

Städ

Solreneriet

Du är unik! Det är vi med! Med vår höga kompetens och erfarenhet kan vi möta dina önskemål. Vi är ett auktoriserat lokalvårdsbolag som gör hållbara affärer. Vi arbetar med marknadens modernaste och mest utvecklade 
processer. Vana vid högt tempo och engagemang. Kompetens, stolthet, flexibilitet, ansvar, gemenskap och samarbete.

www.sol.se

Säkerhet

Svenska Trygghetslösningar

Vår idé är ganska enkel; vi erbjuder våra kunder säkerhet & valfrihet, det betyder att ni som kund hos oss får full säkerhet till en lägre månadskostnad och samtidigt valfrihet kring hur just er säkerhetslösning ska se ut. Att äga sitt larm är en bättre affär och vi hjälper er såklart hela vägen.

Erbjudande!

Landgrens kunder får fri installation (värde 2 490 kr) samt en valfri inomhuskomponent (värde upp till 1 990 kr).

www.svenskatrygghetslosningar.se

Tjänster för hemmet

Studio Björling

Personlig styling, inredning och koncept för privata hem och offentlig miljö.
Utifrån kundens specifika behov och önskningar arbetas det med färg, form, struktur, design och dekor där arkitekturen och byggnadens själ binds ihop med exteriör med interiör.
Även styling och inredning för renovering och trädgårdsdesignsamt stylinguppdrag för reklamuppdrag (t ex kataloger och tidningar).

www.studiobjorling.se