Till salu

Kv. Östra Station

En ny urban stadsdel i centrala Kävlinge

Stationsstaden är något så unikt som en helt ny stadsdel på ett centralt toppläge i Kävlinge. Här binds de gamla delarna av Kävlinge ihop med de nya. Med Kävlinges goda tågförbindelser kommer det nya området som ligger i direkt anslutning till järnvägsstationen bli en attraktiv och inbjudande stadsdel med aktiviteter och mötesplatser för alla. 

Kv. Östra station som byggs i Stationsstaden kommer att bestå av 13 attraktiva radhus i blandad bebyggelse med en storlek om 119kvm alternativt 153kvm. Vi är stolta över att kunna presentera ett så stort och varierat utbud av olika bostäder samlat i ett och samma kvarter. Här finns alla varianter från ettor till radhus i tre plan med upp till sex rum. Högst upp i flerfamiljshusen har vi även ett antal vindslägenheter där några lägenheter har mer än 6 meter till tak. Kv. Östra Station erbjuder ett modernt boende i en urban miljö men samtidigt med lugn avskildhet mot föreningens lummiga innergård. Ett boende med allt tänkbart runt knuten, även de större städerna endast en kort tågresa bort.

Både lägenhetshusen och radhusen är i olika färgställningar för att skapa personlighet och variation och de stämmer väl in i Kävlinges småskaliga bebyggelse. Den slutna gröna gården gör att man tryggt kan släppa ut barnen för lek, och blir också en perfekt plats för umgänge för alla generationer.

Kävlinge är det perfekta läget för dig som vill bo i en gemytlig och anrik småstad på bästa pendlingsläge.

För en översikt över kvarteret, vilka lägenheter som finns tillgängliga och planlösningarna kan du besöka lägenhetsväljaren (klick)

Klicka nedan för en 360° rundvandring av respektive lägenhet:

Klicka här för att kika i försäljningskatalogen!

Du kan även läsa mer på Wästbyggs hemsida.

Välkommen att göra din intresseanmälan i formuläret nedan, eller kontakta ansvariga mäklare.

Just nu finns här ingen information.

Beskrivning
Just nu finns här ingen information.
Dokument & Länkar

Just nu finns här ingen information.

Intresseanmälan

Här kan du ta del av Landgrens Dataskyddspolicy

Bofakta

Pris: 1 195 000-3 495 000 kr
Avgift: 2 561-6 948 kr
Boendeform: Bostadsrätt
Område: Stationsstaden
Kommun: Kävlinge
Bostäder: 69 st
Antal rum: 1-6
Status: Pågående projekt
Wästbyggs hemsida

Lägenhetsväljaren

Inflyttning: Vintern 2020

Mäklare

Carl-Johan Pehrsson
0708-39 86 32
Peter Järvelid
0720-77 40 44