Vi gör din dröm om ett hus eller en bostadsrätt verklig

Har du fallit pladask? Låt våra professionella fastighetsmäklare hjälpa dig göra din dröm om den där speciella villan eller bostadsrätten verklig. Landgren gör drömmar till verklighet på över 25 orter i Skåne. Vi har huvudkontor på Limhamn, och vi har mäklare på lokalkontor runtom i Malmö samt i Lund, Trelleborg, Höllviken, Kävlinge, Lomma, Landskrona, Bara och Eslöv. 

Vi växer så det knakar, men samtidigt, du ska veta att vi är väldigt noga med att vårda varje uppdrag; vi vet att vår styrka ligger i att vara lyhörda och hålla en familjär kontakt med var och en som tillsammans med oss gör sitt livs kanske största affär. Vi får ofta höra att våra fastighetsmäklare är genuint engagerade och att vi visar äkta känslor för att göra bra bostadsaffärer. Det förpliktigar, varje dag. Vår ambition är alltid att leverera mer än vad du förväntar dig. Vi har ett stort nätverk av strategiska partners. Vår lokala närvaro, vårt engagemang i Skånes kommuner och i det skånska näringslivet är bland det viktigaste vi har och troligen det som gett oss flest rekommendationer genom året. Många av våra strategiska partners är företag som du som köpare kan ha stor glädje och nytta av när du flyttar in i din nya bostad.

Objekt till salu

På Landgren arbetar vi tillsammans i stort och smått och vår ambition är alltid att leverera mer än vad du förväntar dig.

Landgrenklubben

Om du har köpt din bostad via Landgren blir du automatiskt medlem i Landgrenklubben, vilket ger förmånliga erbjudanden hos de företag vi samarbetar med.

Mat, dryck, avslappning, nöjen, friskvård, möbler, färg, inredning, bygghjälp eller konsultationer, vad som finns i Landgrenklubben är brett, nyttigt, roligt och varierar över tid. Se vad som erbjuds just nu.

Läs mer om Landgrenklubben

Handelsbanken

Handelsbanken har flest nöjda kunder av storbankerna och verkar på den lokala marknaden. Alla beslut fattas på det lokala kontoret. Handelsbanken kan hjälpa dig med allt du behöver i samband med ditt bostadsköp.
 
Vi har tillsammans tagit fram ett unikt erbjudande som ger svårslagna fördelar och en suverän helhetslösning. Din mäklare på Landgren hjälper dig att snabbt komma i kontakt med en rådgivare på ditt lokala bankkontor.
 
Tillsammans gör vi det möjligt!

Handelsbanken

Läs mer om Handelsbanken

Ja tack! Jag vill att Landgren hjälper mig att hitta ny bostad. 

Är du på jakt efter nytt boende och vill ha Landgrens hjälp att bevaka utbudet? Vi förser dig med tips på bostäder som ännu inte lagts ut på marknaden, förmånsvisningar etc. Vänligen fyll i fälten nedan så kontaktar en mäklare dig inom kort.

Här kan du ta del av Landgrens Dataskyddspolicy