Trelleborg och Söderslätt

Din mäklare i Trelleborg och på Söderslätt och ut mot Skånes sydspets finns på Hamngatan 26 i Trelleborg. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Trelleborg kommun. Våra mäklare i Trelleborg säljer villor, bostadsrätter, vackra, havsnära sommarhus och skånegårdar i Skurup, Anderslöv, Rydsgård, Smygehuk, Smygehamn, Beddingestrand, Abbekås, Maglarp, Gislövsläge, Klagstorp och andra närliggande orter längs med Söderslätt och Skånes sydkust.

Vill du köpa eller sälja din bostad? När du ska göra en sådan stor affär är det viktigt att du får den hjälp du behöver. Hos oss på Landgren får du professionell hjälp av mäklare som har lång erfarenhet av branschen och området. Vår starka lokala förankring och vidsträckta kontaktnät borgar för att vi tillsammans kan genomföra en lyckad bostadsaffär. Målet är klart och tydligt: du ska bli nöjd. Ta kontakt med oss för fri värdering av din bostad..

Köpa ny bostad

Oavsett vilka bostadsbehov du har är du alltid välkommen att vända dig till oss på Landgren för att få förslag och rådgivning. För dig som söker ny bostad erbjuder vi flera tjänster för att hjälpa dig på bästa sätt. Våra mäklare i Trelleborg hjälper dig att bevaka den lokala marknaden efter dina önskemål.Vi bistår med information om kommande försäljningar i god tid innan visningen, allt för att du ska få möjligheten att hitta din drömbostad. Vill du titta på bostadsrätter, villor eller fritidshus? Vill du bo på en plats i nära anslutning till havet eller föredrar du stan? Landgren sträcker sig från Landskrona i norr till Smygehamn och Smygehuk i söder. Vår lokalkännedom sträcker sig naturligtvis över samtliga attraktiva bostadsområden där vi verkar – meddela oss dina önskemål så levererar vi en plan. Hos oss är kunden alltid högsta prioritet, därför kan du känna dig trygg i att bli väl omhändertagen i varje moment.

Sälja din bostad i Anderslöv eller Beddingestrand

Om du vill sälja din bostad är du välkommen att kontakta någon av våra fastighetsmäklare för en kostnadsfri värdering. Den utförs helt utan förpliktelser från din sida. Våra många år i branschen och breda kontaktnät ger oss många spännande objekt till salu. I många fall startar budgivningen redan på förhandsvisningen i många fall. Oavsett var din fastighet ligger kan du lita på att Landgren kommer göra ett framgångsrikt arbete för dig. Alla våra mäklare har gedigen erfarenhet av branschen vilket möjliggör att vi kan ge dig den bästa tänkbara servicen. Under våra femton år har vi utvecklat ett tätt och starkt kontaktnät som bäddar för många lyckade bostadsaffärer även i framtiden. Välkommen till Landgren, vi hittar din köpare på nolltid.

Mäklare Landgren - Din egen mäklarbyrå

Mäklarbyrån Landgren startade i Limhamn år 2000 av makarna Ines och Peter Landgren. Tiden har gått och det har hänt mycket sedan dess. Idag har vi kontor på ett flertal orter i södra och västra Skåne. Även om vi ständigt expanderar är det viktigt för oss att hålla fast vid den lokala förankringen. Vår modell formas av våra värderingar om kundfokus och branschkompetens. Det är en tillgång att ha kompetenta experter i närheten, därför har vi knutit starka band med lokala aktörer inom bank och juridik. Tack vare vårt arbete har vi fått äran att motta ett antal utmärkelser, bland annat Årets Superföretag från Dagens Industri. Vår plan är att fortsätta i många år till och vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa.

Algatan 32, 231 42 Trelleborg
Telefon: 0410-36 37 90
E-post: trelleborg@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Personal i Trelleborg och på Söderslätt

Mäklare

Ola Marklund
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare/Senior partner
Telefon: 040-669 05 02
Patrik Sjödin
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: