Malmö Söder

På populära Kulladal arbetar fastighetsmäklare med fokus på södra Malmö och Oxie. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i södra Malmö och Oxie. Våra mäklare på kontoret Malmö Söder fokuserar på att sälja bostadsrätter och villor i Heleneholm, Lindeborg, Kulladal, Gröndal, Ärtholmen, Borgmästaregården, Ingenjörsgatan, Almhög, Rödkullastigen, Gullviksborg, Oxie, Oxie Kyrkby, Kristineberg och på Söderkulla.

Kontakta våra mäklare på Malmö Söder om du vill köpa bostad i Malmös södra delar.

Välj Landgren som din personliga mäklareÄr du i behov av en mäklare som kan tänka utanför ramarna? Då ska du kontakta oss på Landgren. Alla våra mäklare har ett högt servicetänk för att du ska känna dig trygg och säker i hela processen. Vi vet att vackra Skåne är eftertraktat, därför har vi fastighetsmäklare på plats runt om i hela Skåne - ingenting lämnas åt slumpen. Med ett varmt hjärta och ett kyligt huvud kommer vi genomföra en lyckad bostadsaffär tillsammans med dig. Välkommen till din nya mäklare!

Köp rätt fastighet med hjälp av våra mäklare i Malmö Söder

Vet du att du vill köpa en ny fastighet i södra Malmö men känner dig osäker på hur det ska gå till? Kontakta då genast någon av våra mäklare på kontoret i Malmö Söder, vi hjälper dig nämligen hela vägen. Landgren har funnits som mäklare i över femton år och under denna tid har vi samlat på oss gedigen kunskap om den lokala marknaden. Vi kan hjälpa dig att bevaka specifika bostäder enligt dina önskemål. Har du frågor om Heleneholm, Lindeborg, Kulladal, Gröndal, Ärtholmen, Borgmästaregården, Ingenjörsgatan, Almhög, Rödkullastigen, Gullviksborg, Oxie Kyrkby, Kristineberg eller Söderkulla? Våra mäklare på kontoret i Malmö Söder svarar gärna på alla dina frågor och delar med sig av sin kunskap om de olika områdena i Skåne. Vi erbjuder allt från juridisk expertis till svar på finansiella funderingar i och med vårt samarbete med Familjens Jurist och Handelsbanken.

Sälja till ett bra pris

Funderar du på att sälja din bostad? Tveka inte, kontakta oss på Landgren för att boka en kostnadsfri värdering av din bostad. Värderingen görs av en utav våra professionella mäklare och det finns inga förpliktelser från din sida. Hos Landgren tar våra kompetenta mäklare noga hänsyn till dig och dina behov, allt för att din annonsering ska nå rätt köpare. Efterfrågan på exklusiva bostadsrätter, villor, fritidshus, gårdar samt kommersiella fastigheter i Malmöområdet är högt eftertraktade på dagens marknad. Kontakta oss på Landgrens kontor Malmö Söder om du vill få ut hela värdet av din fastighet i Heleneholm, Lindeborg, Kulladal, Gröndal, Ärtholmen, Borgmästaregården, Ingenjörsgatan, Almhög, Rödkullastigen, Gullviksborg, Oxie Kyrkby, Kristineberg eller Söderkulla - särskilt vid Borgmästaregården och Ingenjörsgatan. På Landgren finner du mäklare med det gedigna branschkunnandet och lokala kontaktnätet du behöver för att kunna genomföra en lyckad försäljning av din bostad.

Mäklare med innovativa idéer

När Landgren tog klivet in som mäklare runt millennieskiftet visste vi att vi ville göra något stort. Vi har nära samarbeten med stora aktörer på marknaden för att kunna ge dig optimal service. Landgren vill dessutom verka för ett välmående och friskt samhälle, därför är vi sponsorer till ett tjugotal föreningar runtom i Skåne. Med vår lyckosamma affärsmodell har vi under årens lopp tillägnats prestigefyllda priser som Gasellutmärkelsen från Dagens Industri och Årets Superföretag från Veckans Affärer. Vår största stolthet är dock vår växande kundkrets som vi håller varmt om hjärtat. Alla våra mäklare på Landgren vet allt om de olika områdena i Skåne, så att du som kund enkelt ska kunna genomföra en affär, vare sig du vill köpa eller sälja en bostad. Vill du ha bästa möjliga utfall på din bostadsaffär? Då är steget inte långt, kontakta helt enkelt Landgren så tar vi det vidare.

Per Albin Hanssons väg 83, 215 65 Malmö
Telefon: 040-96 01 96
E-post: malmosoder@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Personal på Malmö Söder

Mäklare

Alexandra Möller
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-630 44 24
Annsofi Sköld
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:
Malin Strid
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 0418-40 29 96
Max Nilsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-96 01 96

Mäklarservice

Mathilda Blomberg
Borådgivare
Telefon: 040-36 36 80