Malmö City

Vårt citykontor är beläget på Slussplan. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Malmö City. Våra mäklare på kontoret i city fokuserar på att sälja centralt belägna bostadsrätter och villor i områdena Malmö City, Malmö Live, Gamla Väster, Rörsjöstaden, Caroli, Drottningtorget, Slussplan, Lugnet, Slottsstaden, Ribersborg, Västra Hamnen, Dockan, Södra innerstaden, Västra Innerstaden, Ellstorp, Värnhem, Dalaplan, Davidshall, Hästhagen, Triangeln, Magistratsparken, Stadsteatern, Rådmansvången, Möllevången, Folkets Park, S:t Knut, Kulturkvarteren, Nobeltorget, Västra Sorgenfri, Östra Sorgenfri och Södervärn.

Kontakta våra mäklare i Malmö City om du vill köpa bostad i centrala Malmö.

Din egen mäklare i Malmö City

Som kund hos Landgren kan du vara säker på att få all den hjälp du behöver och lite till. Vi på Landgren strävar etfter att skapa en helhetslösning för varje affär samt att ge dig som kund en bekymmersfri och angenäm tillvaro. Som mäklare hjälper vi dig hela vägen från första inspirationen, tills dess att du har nått ditt slutgiltiga mål att sälja eller köpa en bostad. Landgren finns i alla delar i Malmö stad, så att du kan vara säker på att få en trygg och kompetent mäklare.

Köpa ny bostad

Har du bott på samma ställe ett tag och är sugen på något nytt? Kanske lockar Möllevången, Södra Innerstaden, Nobeltorget, Magistratsparken, Slussplan, Folkets Park, Stadsteatern eller Gamla Väster? När du ska köpa en ny fastighet är det viktigt att ha en trygg och säker fastighetsmäklare vid din sida. Under våra femton år i branschen har vi byggt upp ett stort kontaktnät och täta samarbeten med flera viktiga aktörer i branschen. För att du enkelt ska kunna genomföra ett köp, har vi tillsammans med Handelsbanken tagit fram Landgrenslånet som ger dig förmånliga villkor. Sluta dröm om Västra Sorgenfri, Triangeln och Södervärn - gör istället drömmen verklig med hjälp av Landgren som din mäklare. Välj Landgren till din mäklare för att hitta en ny bostad i ditt favoritområde. Som mäklare har vi har god lokalkännedom och bistår med professionella mäklare i alla delar av Malmö City, från Hästhagen, via Slottsstaden till Lugnet och Rörsjöstaden. Vi finns självfallet på plats även i Värnhem, Västra Hamnen och Västra Innerstaden.

Landgren är din nya mäklare

Funderar du på att sälja din fastighet i Malmö City? Då finns Landgren här för dig. Vi finns på plats för att kunna bistå dig med stöd och experthjälp hela vägen tills din bostad är såld. Landgren har varit fastighetsmäklare sedan 2000 och vi har under den perioden samlat på oss gedigen kunskap och ett stort kontaktnät. Vi täcker alla områden, från populära Möllevången till Nobeltorget och Dalaplan. Ska du sälja din bostad i Caroli, Davidshall, Dockan, Drottningtorget, Ellstorp eller Västra Sorgenfri? Alla våra professionella mäklare har bra kännedom om just ditt område, vare sig du säljer i Hästhagen, Lugnet, Magistratsparken, Slussplan, Södervärn eller Rörsjöstaden. Kontakta oss så bokar vi ett möte och genomför en värdering helt utan förpliktelser från din sida.

Landgren är din nya mäklare

Att arbeta som mäklare handlar om mer än att hjälpa till vid sälj och köp av bostad. Landgren har under sina år i branschen blivit en naturlig del av staden. Vi verkar proaktivt för att göra Malmö City starkt och friskt genom bland annat stötta flera skånska föreningar som arbetar inom hälsa och idrott. Vi brukar säga att vi har ett varmt hjärta och ett kyligt huvud, vilket är den bästa kombinationen för att genomföra lyckade affärer. Vi tycker om att hålla tät kontakt så att du ska få så bra utfall som det är möjligt, utan att processen ska bli dränerande eller utdragen. I många fall ser vi att bostäder säljs redan innan den hunnit annonseras ut och att budgivning börjar redan på förhandsvisningen. Vårt innovativa sätt att tänka har funnits med oss redan från starten och under årens lopp gjort oss till en framstående fastighetsmäklare på plats i Malmö City. Landgren är den experthjälp du behöver - välkommen till din nya mäklare!

Slussplan 5, 211 30 Malmö
040-692 55 00
E-post: malmocity@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Personal i Malmö City

Mäklare

Annica Lindström
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-618 94 04
Daniel Marzouk
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:
Hanna Mazetti
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:
Jasmine Von Stezelow
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:
Marcus Abrahamsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:
Max Nilsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:
Simon Falke
Reg. fastighetsmäklare
Telefon:

Mäklarservice

Benjamin Sadiki
Borådgivare
Telefon:
Felix Palotai
Borådgivare
Telefon: 040-615 07 00
Helena Sandén Berg
Borådgivare
Telefon:
Mobil:
Maja Fritzell
Borådgivare
Telefon: 040-36 36 80
Maria Cavels
Borådgivare
Telefon:

Övrig personal

Martina Laursen
Försäljningskoordinator
Telefon:
Sonata Tamulyte
Fotograf
Telefon: