Lund

Vårt kontor är beläget i hjärtat av Lund på Kyrkogatan 17. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Våra mäklare hälsar dig varmt välkommen till kontoret eller varför inte ta en kaffe med dem på Café Landgren som ligger vägg i vägg. Mäklarbyrå och café tillsammans för bostadsaffärer under avslappnade former. Landgren säljer villor och bostadsrätter i Lund med omnejd.

En bostadsaffär är en stor och viktig händelse, och då är det avgörande för både säljare och köpare att känna förtroende för den som förmedlar affären. Detta är centralt för oss på Landgren och vi bygger förtroendet både genom vår gedigna kompetens och det faktum att vi alltid har människan i fokus. Vi är mycket stolta över våra mäklare i Lund, som inte bara är kompetenta inom sin profession, utan också är genuint intresserade av människor.

När du skall sälja din bostad kan du med förtroende vända dig till oss, din mäklare i Lund. Oavsett om du säljer en bostadsrätt, ett fritidshus eller en villa, har vi olika paket med marknadsföringsaktiviteter som passar just din bostad och dina förutsättningar. En mindre bostadsrätt i ett populärt område kan nå en bred målgrupp med endast annonsering, medan vi kan erbjuda skräddarsydda insatser mot en riktad målgrupp för mer exklusiva villor och bostadsrätter. Om du går i säljtankar, tveka inte, utan ta kontakt med din mäklare i Lund redan idag. Vi erbjuder kostnadsfri värdering, oavsett om du redan bestämt dig för att sälja, eller om du vill veta värdet på din bostad för en framtida affär.

För dig som letar ny bostad har vi också en rad olika erbjudanden. Vi kan exempelvis hjälpa dig att bevaka marknaden efter objekt som passar dina önskemål och vi kan också skapa en personlig bevakning av din drömbostad via HittaHem. Över 30% av objekten säljs idag på förhandsvisningar, varför det är viktigt att snabbt få information om kommande försäljningar. Vi vet värdet på din nuvarande bostad och hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering. Som kund hos oss får du också tillgång till vårt stora kontaktnät inom bank, försäkring och familjejuridik.

Köp eller sälj din bostad med Landgrens mäklare i Lund

Mäklarbyrån Landgren grundades år 2000 av Peter och Ines Landgren i ett blygsamt kontor på 42 kvadratmeter i Limhamn. Sedan dess har utvecklingen gått snabbt och idag finns vi på fler än tio kontor i Skåne. Tack vare stort kundfokus, nytänkande och inte minst vår goda kännedom om den skånska bostadsmarknaden, har vi vunnit ett gott förtroende på marknaden. Vi har också etablerat bra samarbeten med lokala partners som banker och jurister – allt för att kunna ge våra kunder den allra bästa servicen och expertisen. Prestigefyllda utmärkelser som Årets Gasell och Årets Superföretag har också gett oss kvitto på att vi är en ledande aktör på den skånska bostadsmarknaden och att vår affärsmodell är ett vinnande koncept.

Som mäklare i Lund har vi på Landgren fötterna djupt rotade i den skånska myllan, och en djup och gedigen kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och kommersiella fastigheter i hela Sydskåne genom våra lokalkontor i Trelleborg, Lomma och Kävlinge för att nämna några exempel. Precis intill mäklarkontoret i Lund ligger Café Landgren där du inte bara kan äta ekologisk lunch och dricka exklusivt kaffe, utan även träffa våra mäklare från Lund och diskutera din bostadsaffär under avslappnade former. Välkommen till oss på Landgren!

Kontakta våra mäklare i Lund om du vill köpa bostad i Lund med omnejd.

 

Kyrkogatan 17, 222 22 Lund
Telefon: 046-13 22 40

E-post: lund@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Mäklare

Carl-Johan Pehrsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 046-757 71 00
Lena Sandmark
Reg. fastighetsmäklare/Partner
Telefon: 040-615 07 05
Mikaela Albäck
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-669 00 18