Lomma

Dina lokala fastighetsmäklare i Lomma Bjärred finns på Hamntorget 2J i Lomma. Vi är uppvuxna här, bor fortfarande kvar och kan Lomma på våra fem fingrar. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Lomma Bjärred. Våra mäklare i Lomma säljer villor och bostadsrätter i Alnarp, Åkarp, Bjärred och andra närliggande orter.

Att köpa eller sälja en bostad är en stor affär. Ta professionell hjälp av oss på Landgren, vi sätter våra kunder främst. Tack vare vårt stora utbud av objekt och ett brett kundregister lyckas vi alltid hitta rätt köpare och säljare till villor, fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Hör av dig till oss om du snart ska göra en bostadsaffär, vi finns bland annat på plats i vackra Lomma. Varmt välkommen till vårt kontor för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Köpa ny bostad

Oavsett om du vill bo ute på landet, nere vid havet eller inne i en stad har våra kompetenta mäklare det som behövs för att uppfylla dina önskningar. Vi bevakar kontinuerligt marknaden och kan hjälpa dig att göra en personlig bevakning i det område du är intresserad av så att du inte riskerar att missa det du söker. Vi har alltid tyckt att den lokala förankringen är viktig. Våra mäklare har en sällan skådad expertis som inte minst beror på att de ofta är bosatta – eller till och med uppvuxna – inom området. En sådan genuin kunskap för mycket gott med sig. Landgren har god kännedom i Lomma med omnejd och med vårt stabila kontaktnät och långa erfarenhet i branschen kan du som kund räkna med att göra en lyckad bostadsaffär. Som kund hos oss ser vi alltid till att du får information om kommande försäljningar i god tid. Vid våra visningar kan vi erbjuda kontakt med bankman direkt på plats för att ta diskussionen om lån, finansiering och en kalkylberäkning.

Sälja din egen fastighet

Om du vill sälja din bostad i Lomma eller Bjärred finns våra mäklare på plats för att hjälpa dig igenom affären. Kontakta oss för att få hjälp att arrangera visningar för potentiella köpare. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av ditt hem så att du kan få information, utan att du behöver binda upp dig till något. Om du bestämmer dig för att sälja tar vi genast ett djupdyk i vårt hav av kontakter. Ofta blir en bostad såld redan innan första visningen, särskilt i attraktiva områden som natursköna Alnarp och Åkarp. Våra kompetenta mäklare hjälper till hela vägen, från de minsta frågorna till juridiska spörsmål där vi kan ta våra samarbetspartners till hjälp. Som kund hos oss har du full kontroll i din bostadsaffär. Vi är med hela vägen, från första kontakten tills dess att affären är slutförd.

Din egen mäklare i Lomma

Landgrens mäklarbyrå öppnade sitt första kontor i Limhamn år 2000 av det äkta paret Peter och Ines Landgren. Företaget växte snabbt och har nu ett flertal kontor utspridda i Skåne. Vi är stolta över våra gedigna samarbeten med partners som Handelsbanken, Fonus och Familjens jurist som tillsammans med oss arbetar för att kunna ge våra kunder den allra bästa servicen. Vi utökar kontinuerligt vårt nätverk av experter i samband med att vår verksamhet växer, vilket gör att vi fortsätter att hålla vår ledande position på bostadsmarknaden. Vår ambition är att du med vår hjälp ska hitta en bostad du verkligen trivs med.

Hamntorget 2J, 234 31 Lomma
Telefon: 040-615 07 00
E-post:
lomma@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Mäklare och administratörer i Lomma

Mäklare

Emelie Lövgren
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-615 07 02
Mikaela Albäck
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-669 00 18