Landskrona

Landgren är din mäklare i Landskrona med omnejd och finns på Kungsgatan 5 i Landskrona. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning?

Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Landskrona. På kontoret i Landskrona säljer vi villor, bostadsrätter vackra, havsnära sommarhus och skånegårdar i Landskrona, Borstahusen, Häljarp, Glumslöv, Ålabodarna, Härslöv, Asmundtorp, Saxtorp, Ven och andra närliggande orter.

Letar du efter ett nytt hem till dig och din familj? Vill du sälja eller köpa en bostad – eller kanske både och? Kontakta Landgren för att få experthjälp genom hela processen. Vi lägger upp en plan utefter dina specifika önskemål så att du kan genomföra en bostadsaffär där du känner dig helt nöjd. Tack vare vår lokala förankring och vitt spridda kontaktnät når vi framgångsrika resultat snabbt. Bli kund hos Landgren, vi ser till att du bor bra.

Hitta din drömbostad med Landgrens mäklare I Landskrona

När du blir kund hos Landgren pratar vi först igenom dina önskemål och resurser. Sedan skapar vi en målbild tillsammans som din fastighetsmäklare oförtrutligt kommer arbeta för att nå. För dig som söker ny bostad har vi flera smarta tjänster och erbjudanden. Förutom att du givetvis får hjälp av din personliga fastighetsmäklare kan vi även hjälpa dig att bevaka marknaden själv. Genom att skapa en profil på HittaHem kan du alltid ha ett vakande öga på marknaden. Vi förmedlar exklusiva bostadsrätter för bekvämt och bekymmersfritt boende, villor och fritidshus i attraktiva områden samt kommersiella fastigheter på bra lägen. Vill du bo vid havet kan vi hjälpa dig att hitta en strandnära pärla i Ålabodarna eller kanske på Ven. Trivs du bättre i en lite lantligare omgivning inåt landet, hittar du kanske din nya villa eller fritidshus i någon av de charmiga byarna Saxtorp, Härslöv eller Asmundtorp som ligger på bekvämt pendlingsavstånd från större orter som Landskrona och Lund. Som kund hos Landgren behöver du inte vara orolig för att missa din drömbostad.

Sälj ditt hem med hjälp av oss

Våra mäklare har god lokalkännedom i just ditt område. Efter våra många företagsamma år har vi ett gediget branschkunnande och ett vidsträckt kontaktnät - allt för att kunna ge dig som kund den allra bästa servicen. För dig som funderar på att sälja din villa eller bostadsrätt i Landskrona med omnejd kan våra mäklare anpassa marknadsföringen så att rätt köpare kommer på visningen av din bostad. Vi har stor efterfrågan på bostäder i mindre orter som Borstahusen, Häljarp och Glumslöv. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bostad, helt utan förpliktelser från din sida. I många fall börjar budgivningen på objekt redan på förhandsvisningar vilket gör att din bostad har stor potential att bli såld redan redan innan den har hunnit annonseras ut.

Din mäklare i Landskrona

Mäklarbyrån Landgren startade i ett litet kontor i Limhamn år 2000 av makarna Peter och Ines Landgren. Sedan dess har mycket hänt. Idag har vi kontor och mäklare på ett stort antal orter i södra och västra Skåne. Trots att vi ständigt växer som företag håller vi fast vid våra värderingar om kundfokus och lokal förankring. Vi har utvecklat ett brett kontaktnät och nära samarbeten med lokala aktörer inom exempelvis bank och juridik. Under åren har vi fått motta ett antal utmärkelser, bland annat Årets Superföretag från Dagens Industri som gjorde oss mycket stolta. Våra kompetenta mäklare på Landskrona-kontoret är väl förtrogna med närområdet och har expertkunskap om den lokala bostadsmarknaden. Oavsett vad dina bostadsbehov är kan du med förtroende vända dig till din mäklare på Landgren för råd och förslag. Självklart erbjuder vi en förutsättningslös diskussion om du först vill undersöka marknaden lite försiktigt. Varmt välkommen till oss på Landgren!

Kungsgatan 5, 261 31 Landskrona​
Telefon: 0418-40 29 96
E-post: landskrona@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Mäklare i Landskrona

Mäklare

Malin Strid
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 0418-40 29 96
Sophie Wennerberg
Reg. fastighetsmäklare
Mobil: