Kävlinge

Din fastighetsmäklare i Kävlinge finns på Mårtensgatan 29 mitt i centrum. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Kävlinge kommun. Våra mäklare på kontoret i Kävlinge fokuserar på att sälja bostadsrätter och villor i Kävlinge, Furulund, Stävie, Löddeköpinge, Barsebäck, Barsebäckshamn, Saxtorp, Dösjöbro, Teckomantorp, Annelöv, Billeberga och andra närliggande orter. Om du är intresserad av bostäder på andra platser kan vi hänvisa dig till rätt kontor.

Köpa bostad i Kävlinge, Landgren har kunskap och lokalkännedom

Med god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i Kävlinge med omnejd, håller vi dig uppdaterad med information om visningar så att drömbostaden kan bli din. Vi erbjuder smarta tjänster som hjälper dig att bevaka de objekt du önskar att hitta på marknaden. Vi kan även hjälpa dig att skapa en personlig bevakning på HittaHem. Budgivningen på våra objekt börjar ofta redan på förhandsvisningen.

Sälja villa eller bostadsrätt i Kävlinge med omnejd

Kontakta oss på kontoret i Kävlinge kommun för en kostnadsfri värdering av din bostad. Det innebär inga förpliktelser från din sida. Som din mäklare hjälper vi dig med marknadsföringen som alltid anpassas till typ av bostad. Det kan handla om att inrikta marknadsföringen mot en bred målgrupp, medan en mer exklusiv bostad kräver en snävare målgrupp. Våra mäklare har ett kyligt huvud och ett varmt hjärta. Det gäller att hitta rätt person för köpet av din bostad, och det är vi experter på.

En mäklare som hjälper dig att hitta rätt i södra och västra Skåne

Sedan vi på mäklarfirman Landgren öppnade vårt lilla kontor i Limhamn 2001 har utvecklingen gått fort. Idag finns vi på ett flertal orter i södra och västra Skåne, så oavsett läge kan vi hitta rätt bostad för just dig. Våra främsta värderingar och grunden till vår verksamhet är kundfokus, lokal förankring och en sund affär där båda parter känner sig nöjda. Vi tar fullt ansvar som aktör i fastighetsbranschen och ger dig en stabil grund att stå på i vårt nära samarbete med lokala aktörer och aktörer inom branscher som juridik och bank. Våra mäklare hjälper dig att hitta din drömbostad helt i enlighet med dina önskemål. Längtar du efter ett liv i en småstadsidyll kan vi hjälpa dig att hitta en bostad i Billeberga eller kanske Dösjöbro. Tilltalas du av skog och mark kan du låta oss hjälpa dig hitta rätt villa i Furulund, Saxtorp och Teckomantorp. Med ett gediget branschkunnande och lång erfarenhet av att verka som en del av lokalsamhället gör du alltid en bra affär när du anlitar Landgren för din bostadsaffär. Bakom kulisserna finns ett antal utmärkelser som Årets Superföretag, vilket stärker vår övertygelse om att vi ger dig som kund den allra bästa servicen när du ska köpa eller sälja bostad. Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Kävlinge kommun.

Mårtensgatan 29, 244 30 Kävlinge
Telefon: 046-71 08 40
E-post: kavlinge@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Personal i Kävlinge

Mäklare

Anna Hovenberg
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-669 01 37
Carl-Johan Pehrsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 046-757 71 00
Irja Forsberg Holst
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare/Senior Partner
Telefon: 040-615 07 08
Lena Sandmark
Reg. fastighetsmäklare/Partner
Telefon: 040-615 07 05

Mäklarservice

Julia Svärd
Borådgivare
Telefon: 040-36 36 80
Monica Persson
Mäklarassistent
Telefon: 040-615 07 04
Mobil: -