Höör

Landgren är din mäklare i Höör och Hörby med omnejd. På kontoret säljer vi bland annat villor, bostadsrätter, gårdar, hästgårdar och sommarhus. 

Letar du efter ett nytt hem till dig och din familj? Vill du sälja eller köpa en bostad – eller kanske både och? Kontakta Landgren för att få experthjälp genom hela processen. Vi lägger upp en plan utefter dina specifika önskemål så att du kan genomföra en bostadsaffär där du känner dig helt nöjd. Tack vare vår lokala förankring och vitt spridda kontaktnät når vi framgångsrika resultat snabbt. För oss finns det ingen universallösning som går att applicera på alla bostadsaffärer. Ingen hemlig formel. Varje situation är unik. Boka ett möte så tar vi reda på vad just du behöver.

Oavsett om du ska köpa eller sälja en fastighet har våra mäklare den expertis som krävs för att vägleda dig. Kontakta oss för att få information, tips och navigering på den lokala bostadsmarknaden – vi hjälper dig i varje steg på vägen mot din nästa drömbostad.

Vi säljer din bostad i Höör eller Hörby
Vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Vi erbjuder smarta tjänster som garanterar dig en trygg och smidig affär. Landgrens professionella medarbetare ger en grundlig värdering av din bostad, utan förpliktelser och helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig med annonseringen och ser till så att din bostad hamnar hos rätt köpare. Hos oss är det inte ovanligt att en bostad säljs redan innan den annonserats ut. Våra mäklare är kunniga, informerade och nytänkande. Det gör att vi snabbt kan nå riktigt bra resultat.

Landgren i Höör och Hörby vägleder dig på den lokala marknaden
När du anlitar Landgren för din bostadsaffär får du en mäklare med en stark närvaro i Höör och Hörby. Vi säljer villor och bostadsrätter i naturrika områden som Tjörnarp, Snogeröd, Ludvigsborg och Gamla Bo. Vill du bo nära de vackra ringsjöarna kan vi hjälpa dig att hitta ditt nästa drömboende i mysiga Frostavallen eller Fulltofta. Vi förmedlar såväl fasta bostäder som exklusiva fritidshus i hjärtat av Skånes bästa strövområden. Letar du efter en kommersiell fastighet har vi lokaler och gårdar med rätt läge för din verksamhet. Är du osäker på valet av bostad eller fastighet finns vi här för att guida dig med expertråd, praktiska tips och ett stort personligt engagemang.

Köpa nytt hem i Höör eller Hörby
Letar du efter en ny bostad i Höör eller Hörby? Vi inriktar oss på att förmedla villor, bostadsrätter och kommersiella fastigheter i områdena Höör, Fogdaröd, Gamla Bo, Snogeröd, Sätofta, Frostavallen, Jularp, Tjörnarp, Norra Rörum, Hörby, Ludvigsborg, Fulltofta, Röinge och andra närliggande orter. Fundera lite kring vilken typ av bostad du letar efter. Hur stor ska den vara? Var ska den ligga rent geografiskt? Är det en fast bostad eller ett sommarhus du är på jakt efter? Vi hjälper dig att snabbt hitta svar på dessa och många andra frågor. Vår lokala förankring gör att vi har en bred kännedom och bevakning av marknaden i Höör och Hörby. På så sätt kan vi erbjuda exakt det stöd du behöver för att genomföra en lyckad bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Jernkontoret
Järnvägsgatan 8
243 30 Höör
Tel: 0413-662 60
E-post: hoor@skandiamaklarna.se

Mäklare

Ann-Sofie Bredahl
Reg. fastighetsmäklare/Partner
Telefon: 0413-662 61
Irja Forsberg Holst
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare/Senior Partner
Telefon: 040-615 07 08
Lisa Falke
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 0413-51 08 81