Höllviken

Vårt Näsetkontor är beläget i hjärtat av Höllviken, på Falsterbovägen 31. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din egen mäklare i Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo. Våra mäklare på Näset säljer villor och bostadsrätter i Vellinge, Höllviken, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo och Kämpinge. Oavsett om du ska köpa eller sälja en fastighet har våra mäklare den expertis som krävs för att vägleda dig. Kontakta oss för att få information, tips och navigering på bostadsmarknaden – vi hjälper dig i varje steg. Tack vare vår gedigna lokalkännedom och breda kontaktnät når vi bra resultat snabbt.

Hör av dig till oss på Landgren både om du vill sälja eller köpa en bostad, vi kan vårt Vellinge, Höllviken och Näset. På Landgren är våra kunders förtroende allra viktigast, därför kan du lita på att vi tar väl hand om dig i jakten på din drömbostad.

Landgren i Vellinge, Höllviken och Näset vägleder dig på den lokala marknaden

När du anlitar Landgren för din bostadsaffär kan du lita på att du får en mäklare som kan dina gator som sina egna. Vi tycker att lokal förankring är viktigt för att genomföra en sund bostadsaffär. Vill du bo nära havet i en saltstänkt idyll kan våra mäklare hjälpa dig att hitta drömboendet på Näset eller Kämpinge. Med kontor över hela västra och södra Skåne har vi expertkunskap om den lokala marknaden. Vi hjälper dig att hitta såväl exklusiva villor och fritidshus för bekymmersfritt boende, som kommersiella fastigheter med det rätta läget för din verksamhet. Fundera på vad du är ute efter och kontakta oss för vidare guidning. Vi erbjuder smarta tjänster som gör att du själv kan bevaka marknaden. Oavsett var du befinner dig i livet kan Landgren hjälpa dig med din bostadsaffär.

Sälja en efterfrågad fastighet

Går du i tankarna att sälja din bostad i Höllviken eller närliggande områden? Landgrens kompetenta fastighetsmäklare hjälper dig att anpassa annonseringen så att rätt köpare hittar till ditt objekt. På dagens marknad är efterfrågan stor på bostäder i orter som Höllviken, Vellinge, Skanör och Falsterbo. Vill du värdera din villa eller bostadsrätt är du välkommen att kontakta Landgren. Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av din bostad, helt utan förpliktelser från din sida. Hos oss är det inte ovanligt att en bostad säljs redan innan den annonserats ut. Tack vare våra professionella mäklares kompetens och oförtrutliga optimism når vi snabba resultat, vilket är en fördel på en marknad som lätt kan upplevas som snårig.


Falsterbovägen 31, 236 51 Höllviken
Telefon: 040-45 63 00
E-post: hollviken@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Mäklare i Höllviken

Mäklare

Ola Marklund
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare/Senior partner
Telefon: 040-669 05 02
Rasmus Bertilsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-669 01 34
Wiveka Samuelsson
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-669 00 16