Eslöv

Välkommen till din lokala mäklare i Eslöv med omnejd. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Våra mäklare i Eslöv säljer villor och bostadsrätter i Eslöv, Flyinge, Löberöd, Stehag, Svalöv, Marieholm, Billinge, Stockamöllan och andra närliggande orter.

Funderar du på att köpa eller sälja bostad? Då har du hittat rätt hos oss på Landgren. Här har mäklarna varmt hjärta, kyligt huvud och lång erfarenhet. Våra mäklare i Eslöv förmedlar bland annat bostäder i Flyinge, Billinge och Löberöd. Vi har en gedigen kunskap och god lokalkännedom som gör att du alltid kan känna dig trygg som kund hos Landgren. Oavsett vilka dina bostadsbehov är finns Landgren här för dig med råd och förslag eller en förutsättningslös diskussion. Kontakta oss för att få en pålitlig partner genom hela din bostadsaffär.

Mäklare Landgren med lokalkännedom i Eslöv

Hos oss på Landgren är det viktigt att vi har ditt förtroende, oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad. På alla orter där vi verkar är vi en naturlig del av lokalsamhället. Detta gör att vi kan våra områden med förbundna ögon. För att du inte ska riskera att missa din drömbostad kan vi hjälpa dig att bevaka marknaden enligt dina önskemål. Är du ute efter en bostadsrätt, en villa, fritidshus eller något helt annat? Kontakta oss och berätta dina tankar så levererar vi omgående en plan för hur vi tillsammans ska nå ditt mål. I och med vår starka förankring i lokalsamhället når vi ofta snabba resultat. Det är inget undantag att en budgivning börjar redan innan ett objekt har lagts ut. Med hjälp av oss kan du vara en av dem som får chansen att titta först.

Sälja din bostad

Om du har bestämt dig för att sälja din bostad rekommenderar vi dig att genast ta kontakt med något av våra kontor runtom i Skåne. Våra duktiga fastighetsmäklare genomför gärna en fri värdering av din bostad, helt utan förpliktelser från din sida. Vi vet att du som kund vill ha en mäklare som har lokal förankring, gedigen kunskap och som sätter dig och dina önskemål i första rummet. Tack vare oss kan du flytta nästan var du vill i Skåne. Vi förmedlar exklusiva bostadsrätter och villor i Malmö och Lund och även i mindre orter som Stehag och Stockamöllan. Efter femton framgångrika år i branschen vågar vi lova att vi kan hitta din köpare på nolltid. Genomför en lyckad bostadsaffär med hjälp av Landgren.

Din mäklare i Eslöv


Landgren grundades 2000 i Limhamn av makarna Ines och Peter Landgren. Numera har vi kontor på ett flertal orter i södra och västra Skåne. Vi är glada och stolta över hur vi framgångsrikt fortsätter att utvecklas i takt med marknaden. Under alla år har vi arbetat för att hjälpa våra kunder till en trygg och bekväm bostadsaffär. Våra värderingar, vårt kundfokus och vår lokala förankring sitter i väggarna på Landgren. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad, så hjälper våra mäklare dig. Tack vare vårt breda kontaktnät och goda samarbete med aktörer inom bank och juridik kan du få expertsvar på alla dina frågor. Välkommen till Landgren, vi är gärna din partner som vägleder dig genom hela processen i en bostadsaffär.

Vasagatan 3, 241 38 Eslöv
Telefon: 0413-662 60
E-post: eslov@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Mäklare i Eslöv

Mäklare

Ann-Sofie Bredahl
Reg. fastighetsmäklare/Partner
Telefon: 0413-662 61
Irja Forsberg Holst
Teamledare/Reg. fastighetsmäklare/Senior Partner
Telefon: 040-615 07 08
Lisa Falke
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 0413-51 08 81