Café Landgren

Café Landgren en naturlig mötesplats för människor i alla åldrar. En miljö som bringar trivsel och nöje, för er som vill koppla av, plugga eller bara njuta av fika i världsklass. Vi serverar med stolthet vårt exklusiva kaffe som är märkt med Fairtrade, KRAV och dessutom är EU ekologiskt från olika delar av världen tillsammans med diverse andra premiumprodukter som bakverk och lättare mat i vacker sekelskiftesmiljö. Du har kanske besökt vårt café ett flertal gånger innan du bestämmer dig för att köpa eller sälja din bostad genom Landgren. Café Landgren ger dig möjlighet att träffa marknadens bästa mäklare under avslappnade former.


Vi ger våran julklapp till Cancerfonden – Vill du vara med? 

Det finns över 200 olika cancerformer som kan drabba oss människor. Vi alla känner säkerligen någon i vår närhet som drabbats. Vi skriver detta med ett tungt hjärta men fullt av hopp. Vi har precis fått det tragiska beskedet att två av våra gäster på Café Landgren som står oss nära har fått cancer. Efter vårt engagemang i Movember har vi därför bestämt oss för att ta kampen vidare! Vi vill därför avsluta året med en julklapp till cancerforskningen. Vår mäklare Carl-Johan Pehrsson och Landgren kommer att skänka arvodet i en kommande försäljning i Lund till Cancerfonden. Carl-Johan kommer också bli klippt och donera sitt hår. Vidare har vi på Café Landgren tagit fram nya arbetskläder för att göra fler uppmärksamma på att vi måste göra det vi kan tillsammans. Oavsett hur mycket eller lite det är. På plats på Café Landgren väljer vi även ut ett bakverk varje vecka där intäkterna går till cancerforskning.

Torsdagen den 14 december kommer caféet hålla öppet till klockan 20.00 i samband med detta. Klockan 18-20 kommer bland annat Carl-Johan och flera av oss från Landgren vara på plats. Vore härligt att se så många av oss som möjligt där på torsdag!  

Var med och gör skillnad du också. Skänk en gåva, liten som stor, på Cancerfondens hemsida.

Var rädda om varandra och: 
FUCK CANCER! 

Öppettider

Vardagar 9:00 - 18:00
Helger 10:00 - 17:00

Följ Café Landgren på Facebook för mer information.

Kyrkogatan 17, 222 22 Lund
Telefon: 046-757 71 03
E-post: sara@landgren.com

Övrig personal

Sara Lawett
Caféansvarig
Telefon: -