Bara Svedala

Välkommen till Landgren i Bara med omnejd. Funderar du på att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Varmt välkommen att kontakta din lokala mäklare i Bara och Svedala. Våra mäklare säljer även villor och bostadsrätter i Klågerup, Genarp och andra närliggande orter. På Landgrens kontor i Bara hjälper vi dig med dina bostadsaffärer. För oss är lokalkännedom viktigt, därför har vi blivit närmast experter på Bara med omnejd. Att vi har många mindre kontor utspridda över Skåne innebär att du alltid kan få hjälp av en kompetent mäklare som kan sitt område. Vi har lång erfarenhet av området i och kring Bara. Kontakta oss så är vi med dig hela vägen i jakten på ditt drömboende.

Om du ska köpa nytt hem

Våra professionella fastighetsmäklare har god lokalkännedom och ett brett kontaktnät som kommer till nytta när du vill köpa en bostad. Vi kan snabbt ta fram många spännande objekt som möter dina önskemål. När du köper bostad genom oss är det lätt för dig att själv bevaka marknaden genom den smarta tjänsten HittaHem. På så sätt riskerar du inte att missa något. Vi erbjuder även effektiva visningar på objekt som är intressanta för dig. Många bostäder säljer snabbt i och med den höga efterfrågan. Med vår hjälp kan du vara säker på att vara en av de första som tittar.

Sälja ditt hem i Klågerup eller Genarp

Att sälja sitt hem är en stor affär. När du kontaktar oss får du en kostnadsfri värdering av din bostad, helt utan förpliktelser från din sida. Väljer du att sälja genom oss ser våra fastighetsmäklare till att du får service du är nöjd med, genom alla steg i säljprocessen. Det viktigaste för oss är att hjälpa dig till en smidig affär som innebär att både köpare och säljare är nöjda. Vi anpassar gärna marknadsföringen efter dina önskemål. Oavsett var din bostad ligger kan du räkna med att få professionell hjälp och trygg expertis genom oss på Landgren. Tack vare vår erfarenhet och gedigna kunskap kan vi hitta rätt köpare till din bostad.

Landgrens position i branschen

Grunden till Landgrens framgångar är vårt innovativa servicetänkande, som bland annat innebär ett nära samarbete med näringslivet. Vi är till exempel det första mäklarbolaget som fick bankpersonal att komma på visningar även efter kontorstid. Sedan första kontoret öppnade i Limhamn år 2000 har företaget vuxit sig stort. Idag har vi samarbeten med bank, Familjens Jurist och ett 20-tal lokala idrotts- och hälsoföreningar. Genom att bli kund hos oss kan du få svar på dina juridiska frågor på webben. Tack vare våra täta kontakter får du en heltäckande service som garanterar din trygghet och bäddar för lyckade bostadsaffärer. Detta är själva kärnan i vår verksamhet. Förutom villor och bostadsrätter hjälper vi även till vid köp och försäljning av kommersiella fastigheter. Våra mäklare bevakar ständigt marknaden så att du ska kunna flytta in i din drömbostad så snart som möjligt. Kontakta oss och berätta om dina önskemål – Landgren finns här för dig både vid köp och sälj.

Torggatan 30, 233 61 Bara
Telefon: 040-669 01 20
E-post: svedala@skandiamaklarna.se

Fri värdering

Mäklare i Bara Svedala

Mäklare

Eva Hagenborn
Reg. fastighetsmäklare
Telefon: 040-36 36 80
Ilir Sylejmani
Reg. fastighetsmäklare