Boka fri värdering, få produkter från Solstickan Design.

För oss på Landgren är det sociala ansvaret viktigt och vi har därför valt att samarbeta med Sol­stickan Design i vår kampanj. Solstickan Design erbjuder moderna produkter med hög kvalitet samtidigt som de stöttar Stiftelsen Solstickan, vars syfte är att hjälpa barn och äldre i samhället. När du säljer din bostad genom oss vill vi ge dig en snygg brand­­släckare (värde 795:-), redan vid värderings­mötet får du en brand­filt (värde 445:-), båda från Solstickan Design*. Det vill säga att vid både din värdering och försäljning är du med och stöttar Stiftelsen Solstickan samtidigt som du även får ett säkrare hem. Din bostad är en plats där du vill kunna koppla av och känna dig trygg. När du ska sälja din bostad är det viktigt att du har samma känsla och känner fullt förtroende för din mäklare. Det är en av anledningarna till att du ska välja Landgren.

* Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Brandfilten och brandsläckaren kommer båda i färgen vit med prägling av den klassiska Solstickepojken. Brandsläckaren är en pulversläckare i viktklassen 2 kilo. Brandfilten är tillverkad av glasfiber och klarar temperaturer uppemot 500 grader.

Fyll i formuläret nedan för att boka en fri värdering av din bostad. Du kan även kontakta din lokala mäklare på telefon eller på plats, uppge då koden Vårkampanj 2018 för att ta del av erbjudandet.

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Landgrens användarvillkor.