Kontorschef/Franchisetagare till SkandiaMäklarna Landgren i Trelleborg

Är du redo för en ny utmaning och har ett varmt hjärta och en kylig skalle? Då kanske du är vår nya kontorschef eller franchisetagare i Trelleborg!

SkandiaMäklarna Landgren söker nu en mäklande kontorschef eller franchisetagare till vårt påkostade kontor mitt på bästa centrumläge i Trelleborg. Trelleborg som växer och som på kort tid både fått Pågatåg och en E6:a byggd ända fram till stadsgränsen. I rollen har du möjlighet att driva utvecklingen framåt på en expansiv och nytänkande arbetsplats.

Just nu satsar SkandiaMäklarna stort i hela Skåne. Med 15 kontor, från Hässleholm och Helsingborg i norr ner till Trelleborg i söder, tar vi gemensamt sats mot att uppdatera varumärket och förstärka löftet om ökad kundfokus. I den senaste mätningen, avseende kundnöjdhet, genom Svenskt kvalitetsindex var SkandiaMäklarna det enda varumärket bland de stora mäklarkedjorna som gick framåt. Vårt framgångsrika samarbete med Villaägarnas Riksförbund påvisar även att SkandiaMäklarna verkligen går hem i de svenska hushållen. Med skickliga och energiska mäklare i kombination med ett oslagbart servicetänkande leder vi både säljare och köpare fram till bostadsaffärer som alla vinner på. Vi är stolta över det som ”sitter i väggarna” hos oss, det som påverkar hur vi är mot kunder, mot varandra och mot omvärlden. Kunskap, kvalitet och hög servicegrad utmärker varumärket, något som även du har möjlighet att bli del av i rollen som kontorschef/franchisetagare hos oss. 

Om tjänsten

I rollen som kontorschef eller franchisetagare har du möjlighet att utveckla dig själv inom vårt varumärke. Du känner tillförsikt i att coacha andra samt vill hänga med på vår tillväxtresa genom Sverige och delar av Europa. Vi ger dig alla förutsättningar att lyckas som driven franchisetagare eller så väljer du att styra och ställa i din egen bo-butik som anställd. Valet är ditt.

Din framtida arbetsplats

Genom att ständigt utmana och ifrågasätta vedertagna branschförhållanden utvecklas vi till en ledande kvalitetsmäklare och blir det självklara valet för både säljare och köpare av såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Vårt arbete genomsyras av att vi är nyfikna på det mänskliga mötet och nya affärer. Vi motiveras av att tänka i nya banor och är stolta och tar ansvar, inte bara i relation till våra kunder utan även i bolaget och i det samhälle vi lever i. 

Ända sedan starten har vi låtit våra kunder åka 1:a klass. Det både förpliktigar och inspirerar oss att alltid ligga i framkant. En bostadsaffär handlar om så mycket mer än bara väggar, tak och pengar. Anseende är något vi förtjänar av nöjda, återkommande kunder. Vi är pålitliga, lyssnar aktivt och visar alltid respekt mot varandra och vår omgivning. Det gör oss klokare och det är så vi utvecklas. 

Ansökan

Känner du att detta är något för dig? Tveka inte att höra av dig med din ansökan snarast. Ansökan skickas till Peter Landgren på peter@landgren.com.

Ansvarig

Peter Landgren
Franchisetagare/Reg. fastighetsmäklare
0706-97 42 32