Har du vad som krävs för att bli mäklare hos Landgren?

Vill du jobba i mäklarbranschen som de senaste tio åren revolutionerats och fortsätter att gå en mycket spännande utveckling till mötes? Klarar du att ständigt vara utsatt för tuff konkurrens men samtidigt känna laganda med dina kollegor? Har du ett varmt hjärta och en kylig skalle?

Om ditt svar är ja, läs vidare.

Vi erbjuder trygghet och kunskap i allt vi gör. Trots att vi är ett av Sveriges snabbast växande mäklarföretag finns den familjära känslan kvar. Hos Landgren arbetar vi tillsammans i stort och smått och vår ambition är alltid att leverera hög kvalitet och mer än kunder och samarbetspartners förväntar sig. 

Varje mäklarkontor har en djup lokal förankring och vi erbjuder marknadens mest personliga och kvalitativa mäklartjänst. Vare sig det gäller köp eller försäljning av villor, bostadsrätter, nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Vi har ett stort nätverk av strategiska partners. Vår närvaro, vårt engagemang i de skånska kommunerna och i det skånska näringslivet är bland det viktigaste vi har – och troligen det som gett oss flest rekommendationer genom åren. 

Det finns många goda skäl för dig att bli mäklare hos Landgren:

 • Utvecklingsmöjligheterna är många och flexibiliteten är stor.
 • Viljan att växa är ständig. Vi expanderar när och där behoven finns, alltså hela tiden!
 • Ledningen är nära och aktiv i din och marknadens vardag.
 • Organisationen är lyhörd och platt. Vi fattar snabba beslut och du har stor möjlighet att påverka.
 • Möjligheten att marknadsföra dig själv som fastighetsmäklare är god. Du kan bygga ditt personliga varumärke inom Landgren.

Det här erbjuds du vid anställning som mäklare hos oss:

 • Fördelaktig provisionsmodell
 • Säljutbildning 
 • Struktur och vägledning samt gedigen introduktion och bra mentorsprogram. 
 • Löpande resultat- och utvecklingssamtal, stöd och uppföljning mot budget.
 • Sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.
 • Hjälp av Landgrens vassa mäklarassistenter.
 • Våra Busy Boomers brinner för att hjälpa dig!

Jag hade inte kunnat få en bättre start på min mäklarkarriär.  Jag är säker på att jag arbetar på världens bästa mäklarbyrå!

Madeleine Larsson
Reg. Fastighetsmäklare

Alla hjälps åt att stötta och guida nya mäklare på Landgren. Jag blir stolt när jag hör hur banker, besiktningsmän och inte minst köpare och säljare berömmer mina nya kollegor för deras bemötande, kunnande och professionalism.

Ola Marklund 
Reg. fastighetsmäklare/Kvalitetsansvarig och partner

Landgren Academy

Du vet väl att du redan som student kan ansöka till Landgren Academy? Ett utbildningsprogram speciellt framtaget av Landgrens mäklare, för mäklarstudenter. Du blir startklar från dag ett och lär dig mäklaryrket av regionens bästa fastighetsmäklare. Bli den klarast lysande stjärnan på mäklarhimlen genom Landgren Academy. Vi tar löpande emot intresseanmälningar.

Lediga tjänster

Fastighetsmäklare i Eslöv
Just nu söker vi nya stjärnmäklare till vårt kontor i Eslöv

Teamledare/fastighetsmäklare i Lomma

Teamledare/fastighetsmäklare i flera områden
​Som teamledare på Landgren har du en egen försäljningsbudget samtidigt som du stöttar dina kolleger på kontoret att nå sina uppsatta mål. Tillsammans med kollegerna utvecklar du den lokala verksamheten och planerar kampanjer och aktiviteter tillsammans med Marknadsavdelningen. Du kommer att ha en tät dialog med övriga teamledare och ledningsgruppen och tillsammans med dem kommer du ha en stor påverkan på Landgrens utveckling och tillväxt. Då det är en viktig roll inom bolaget ser vi gärna att du, vid sidan av att vara en riktigt duktig mäklare, har erfarenhet av/förståelse för marknadsutveckling och ledarskap. Läs mer här.

Välkommen att höra av dig till Hampus Kjellberg (operativ chef) på hampus@landgren.com, 0733-425322 eller till Ines Landgren (HR-ansvarig) på ines@landgren.com, 0706-67 19 29.